NBA ekibinin koçundan "Alperen Şengün k*çımıza tekmeyi bastı!"

24.12.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 14:32

NBA'de temsilcimiz Alperen Şengün dün gece New Orleans Pelicans karşısında kariyer gecesini yaşadı. Maçın ardından rakip takım koçunun açıklamaları dikkat çekti.

NBA ekibinin koçundan "Alperen Şengün k*çımıza tekmeyi bastı!"

AJANSSPOR-HABER

NBA'de dün akşam oynanan karşılaşmada Houston Rockets, New Orleans Pelicans'ı 106-104 mağlup ederken milli yıldızımız Alperen Şengün kariyer maçını oynadı.

Alperen'den All-Star performansı

Milli pivotumuz Alperen Şengün 37 sayı ile kariyer rekoru kırarken, 11 ribaunt ve 6 asist yaparak takımına karşılaşmayı kazandıran isim oldu.

"Şengün k*çımızı tekmeledi"

New Orleans Pelicans Koçu Willie Green maçın ardından yaptığı açıklamada "Alperen Şengün k*çımızı tekmeledi. Oynayış biçimi alışılmışın dışında. Sağlam bir performans sergiliyor. Harika bir pasör, ona bir cevap üretemedik." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Alperen Şengün'ün gecesi! Kariyer rekoru kırdı...
Habere Git

NBA yıldızı Alperen'e şapka çıkardı

New Orleans Pelicans'ın süper yıldızı Zion Williamson maç sonu yaptığı açıklamada milli oyuncumuz için "Alperen Şengün çok iyi bir maç oynadı. Onun oyununa şapka çıkarıyorum." dedi.

Alperen Şengün All-Star'a koşuyor

21 yaşındaki Alperen Şengün bu sezon sergilediği performansla şubat ayında Indiana'da düzenlenecek All-Star maçına göz kırpıyor. 2.11'lik oyuncu son 5 maçında; 23.4 sayı, 10.2 ribaunt, 5.0 asist ortalamalarına ulaştı.

NBA'de All-Star için oylama başladı

NBA'de All-Star oylaması geçtiğimiz hafta başladı. Yıldızlar karması için tercihlerinizi NBA.com üzerindeki All-Star oylaması üzerinden yapabilirsiniz.

İlgini Çekebilir
NBA'deki yıldızımız sakatlandı! Kanlar içinde kaldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler