NBA'deki yıldızımız talihsiz bir sakatlık yaşadı! Kanlar içinde kaldı...

22.12.2023 - 17:40 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 14:33

NBA ekiplerinden Chicago Bulls'un formasını giyen 24 yaşındaki milli oyuncumuz Onuralp Bitim çok talihsiz bir sakatlık yaşayarak acı içinde kaldı.

NBA'deki yıldızımız talihsiz bir sakatlık yaşadı! Kanlar içinde kaldı...

AJANSSPOR-HABER

NBA ekiplerinden Chicago Bulls'un formasını iki yönlü bir kontratla terleten 24 yaşındaki milli basketbolcumuz Onuralp Biitm geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşamada talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Milli yıldızımızın burnu kırıldı! Kanlar içinde kaldı

Chicago Bulls'un G-League takımı Windy City Bulls'un Motor City Cruise karşı oynadığı maçta rakibi ile sert bir mücadeleye giren Onuralp Bitim'in burnu kırıldı. Kanlar içinde kalan oyuncu soyunma odasının yolunu tuttu.

Onuralp Bitim'in dönüş tarihi belli oldu

31 dakika süre aldığı ve 8 sayı, 5 asist ürettiği maçta sakatlanan 1.98'lik milli yıldızın iki hafta sonra sahalara maske kullanarak dönebileceği açıklandı.

İlgini Çekebilir
Eski Gaziantepli Avrupa'nın tozunu attırıyor
Habere Git

Onuralp Bitim bu sezon NBA'de ne yaptı?

Bu sezon G-League'de Windy City Bulls ile 10 maça çıkan milli yıldızımız; 11.2 sayı, 3.2 ribaunt, 2.7 asist ortalamalarına ulaşırken kendisine henüz NBA'de süre bulamadı.

Bursaspor'da parladı Amerika'ya transferi yaptı

Geçtiğimiz iki sezonda Bursaspor Info Yatırım forması ile etkileyici performanslar sergileyen Onuralp Bitim yaz aylarında adı EuroLeague ekipleri ile anılsa da tercihini NBA'den yana kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler