Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu: Artık bıçak kemiğe dayandı! Yeter

20.02.2022 - 00:51 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 00:58

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunurken "Artık bıçak kemiğe dayandı, yeter" diyerek isyan etti

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu: Artık bıçak kemiğe dayandı! Yeter

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, takımının Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda yaşanan hakem kararlarına tepki gösterdi.

Artık bıçak kemiğe dayandı, yeter

Özgür Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş maçındaki bazı pozisyonlara iyi niyetle bakmak istediklerini ancak ortada kasıt olduğunu savundu.  "Artık bıçak kemiğe dayandı, yeter." ifadesini kullanan Ekmekçioğlu, şunları kaydetti:

 "Geçen haftaki Çaykur Rizespor maçında Fabricio'nun ceza sahasındaki karambolde Zeki Yıldırım'a yaptığı hareketi net penaltıydı. Bu kez de Beşiktaş maçının uzatma dakikalarında Martin Rodriguez'in çalımında Beşktaşlı futbolcu yerde topu elle kesti. Biz iki haftada iki pozisyonu da tribünden net gördük, geçen hafta yayıncı kuruluştaki programda Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım, Fabricio'nun hareketinin tartışmasız penaltı olduğunu ifade etti. VAR zaten böyle pozisyonlarda hakeme yardımcı olmak için var. İki kritik bir maçta ve bu kadar önemli pozisyonlarda VAR devreye girerek net penaltıyı hakeme her açıdan göstermesi ve kararda aktif rol oynaması gerekirdi. Diğer yandan hakem Volkan Bayarslan'ın böylesine önemli bir karar için izlemeye bile gitmemesini hiçbir mantık kabul edemez." dedi.

İlgini Çekebilir
Uzatmada ortalığı karıştıran pozisyon! Beşiktaş aleyhine penaltı verilmeli miydi?
Habere Git

Erman Toroğlu "Penaltı" dedi

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş sahasında Altay'ı 1-0 mağlup etti. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Altay'ın son dakikalarda itiraz ettiği penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Toroğlu, "Penaltının babası. Topa değmemek için çabalıyor ama biraz 'cız' yapıyor. Topa değse penaltı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler