Anadolu Efes'ten Yerli Rotasyonuna Çifte Transfer!

14.08.2023 - 16:42 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 17:11

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes dört numara rotasyonu için Darüşşafaka Lassa'dan Ercan Osmani ve Beşiktaş GKN Kargo'dan Burak Can Yıldızlı ile sözleşme imzaladı.

Anadolu Efes'ten Yerli Rotasyonuna Çifte Transfer!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Lacivert Beyazlılar son olarak Darüşşafaka Lassa forması giyen Ercan Osmani ve Beşiktaş GKN Kargo'dan ayrılan Burak Can Yıldızlı'nın transferini duyurdu.

Yılan hikayesi 1+1 ile sonlandı

Transfer döneminin başından bu yana adı Anadolu Efes ile anılan Darüşşafaka Lassa'nın 25 yaşındaki Arnavut asıllı Türk uzun forveti Ercan Osmani, EuroLeague ekibi ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

TBF'den beklenen haber geldi

2.13'lük Ercan Osmani ile bir süre önce anlaşan Anadolu Efes oyuncunun transferini açıklamak için oyuncunun statüsünün netleşmesini bekledi. Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Anadolu Efes'i rahatlatan açıklama hafta içi "FIBA kurallarına göre Türk milli takım kadrolarında herhangi bir sayı kısıtlamasına bağlı olmaksızın oynama hakkı kazanmış basketbolcular doğumdan Türk vatandaşı gibi herhangi bir sayı ve kural kısıtlamasına tabi olmaksızın takım kadrolarında yer alabilirler" ifadeleri eşliğinde geldi.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te Doğuş Özdemiroğlu şoku!
Habere Git

Daçka ile üzerine koydu

Geçtiğimiz sezonun başında imza attığı Darüşşafaka'nın forması ile oldukça başarılı bir dönem geçiren 25 yaşındaki uzun forvet Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 32, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise 11 maça çıkarken; 9,5 sayı, 5,5 ribaunt ve 1.4 asist ortalamaları ile etkili performanslar sergiledi.

Efes, Beşiktaş'ın kaptanıyla imzaladı

Basketbola 2010'da Anadolu Efes çatısı altında başlayan, 2018-2020 ve 2022-2023 arası formasını giydiği Beşiktaş'ta takım kaptanlığı yapan uzun forvet Burak Can Yıldızlı, ilk kulübüne 1 yıllık bir imza ile geri döndü.

Bu sezon 30 maça çıktı

Bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde düşmekten son hafta kurtulan Beşiktaş'ın formasını 30 maçta terleten 29 yaşındaki Burak Can Yıldızlı; 5.3 sayı, 4.0 ribaunt ve 1.1 asist ortalamaları ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Efesli yıldız emlak için yardım istedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler