Anadolu Efes'in Amerikalı Yıldızı Emlak Sorunu Yaşadı! Yardım İstedi

29.07.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 22:18

Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Anadolu Efes'in Amerikalı yıldızı Elijah Bryant, emlak ile ilgili yaşadığı bir sorunu sosyal medya hesabın üzerinden paylaştı.

Anadolu Efes'in Amerikalı Yıldızı Emlak Sorunu Yaşadı! Yardım İstedi

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin son aşmpiyonu Anadolu Efes'in 28 yaşındaki Amerikalı yıldızı Elijah Bryant, İstanbul'da bir emlak sorunu yaşadı. Başarılı oyuncu yaşadığı sorunu sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşıp yardım istedi.

"İngilizce bilen birini arıyorum"

Emlak durumu ile alakalı soru sormak için İngilizce bilen birini bulmaya çalışan 1.96'lık guard "Emlakla iligli bazı sorularıma yardımcı olması adına Türkiye'de İngilizce bilen birini arıyorum" mesajını paylaştı.

Efes'li yıldızlar Twitter'da viral oldu

Anadolu Efes'te geçtiğimiz sezona takım içi anlaşmazlıklar damga vurmuştu. Sezon içiçnde takımın önemli isimleri Shane Larkin ve Will Clyburn'ün Koç Ergin Ataman'a tepki göstermek maksatlı attığı tweet'ler sosyal medyada yüzbinlerce kişiye ulaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Milli oyuncu Efes'in hayallerini süslüyordu, NBA'de kaldı!
Habere Git

Efes'ten 2 yıllık kontratı kaptı

2021-2022 sezonunun başında Anadolu Efes'e imza atan Amerikalı kısa burada ilk senesinde Türk Hava Yolları  EuroLeague şampiyonluğu yaşadı. Bu sezon Efes'in en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Elijah Bryant, ismi önemli Avrupa ekipleri ile anılmasına karşın temsilcimiz ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

EuroLeague'de tüm maçlara çıktı

Bu sezon EuroLeague'de play-off'a girmeyi başaramayan Anadolu Efes'in oynadığı 34 maçta da parkeye çıkan Elijah Bryant; 8.5 sayı, 4.1 ribaunt, 1.5 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Nadir dubleyi tamamladı

2020-2021 sezonunda çok kısa süre formasını giydiği NBA ekibi Milwaukee Bucks ile şampiyonluk yaşayan Elijah Bryant ertesi sezon Anadolu Efes ile EuroLeague kazanarak iki kıtanın en büyük kupasını kazanan az sayıda oyuncudan biri oldu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes yeni Dunston'ı buldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler