Yeni Malatyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Anlaşma Sağlandı

04.10.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 09:31

Son dakika | Cihat Arslan ile yollarını ayıran Spor Toto 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine kimin getirileceği belli oldu.

Yeni Malatyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu! Anlaşma Sağlandı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona beklenenin altında başlayan Yeni Malatyaspor, geride kalan 7 haftada galibiyetle tanışamadı. Teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Malatya temsilcisinde başa kimin geleceği belli oldu.

Hasan Özer dönemi

Yeni Malatyaspor, futbolculuğu döneminde Yeni Malatyaspor forması giyen ve 2 sezon boyunca takımda Hikmet Karaman'ın yardımcılığını yapan Hasan Özer ile anlaşma sağladı.

4 aylık Shkupi macerası

Ocak 2021'de FC Shkupi'nin başına geçen Hasan Özer, Nisan ayında görevinden ayrılmıştı. 4 ayda Kuzey Makedonya ekibi ile 7 karşılaşmaya çıkan Özer, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 48 yaşındaki teknik adam 13 puan toplayarak, 1.86 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor’da beklenen veda!
Habere Git

Yeni Malatyaspor'da 2 sezon yardımcılık yaptı

Hasan Özer, daha önce de Yeni Malatyaspor teknik ekibinde yer almıştı. Özer, 2019/20 ile 2020/21 sezonlarında Hikmet Karaman'ın yardımcısı olarak Yeni Malatyaspor'un başarısı için mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'da bir oyuncuyla yollar ayrılmak üzere
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler