Merih Demiral Tamam Al Ahli'nin Transferde Hedefi Hakan Çalhanoğlu

19.08.2023 - 20:08 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 20:21

Merih Demiral'ı kadrosuna katarak ülkemizde de ses getiren Suudi ekibi Al Ahli'nin sıradaki hedefi Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu oldu.

Merih Demiral Tamam Al Ahli'nin Transferde Hedefi Hakan Çalhanoğlu

AJANSSPOR-HABER

Milli futbolcu Merih Demiral'i kadrosuna katan Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Ahli'nin Hakan Çalhanoğlu'nu da istediği bildirildi. 

"Demir Adam" Suudi Arabistan'da

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, İtalya'nın Atalanta takımından "Demir Adam" lakaplı milli futbolcu Merih Demiral'ı transfer etti. Al Ahli, Merih için Atalanta'ya 20 milyon Euro bonservis ödediği basına yansıdı. 

Al Ahli, Serie A'nın millilerini topluyor

Milli yıldızı kadrosuna katan Al Ahli'nin, bir başka milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu da istediği iddia edildi. Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe, Ah Ahli ile birlikte Al Hilal'in PSG'den Veratti için teklif yaptığını yazdı. Gazetenin haberinde PSG'nin Al Hilal'in yaptığı 30 milyon Euro'luk teklifi az bulduğunu okuyucularına duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Hakan Çalhanoğlu: "Şampiyonaya odaklandım"
Habere Git

Inter ile her kupaya talip oldu

Hakan Çalhanoğlu geçen sezon Inter ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynarken, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası kazandı. Son iki sezonu Milano ekibi ile geçiren 29 yaşındaki oyuncu 95 resmi maça çıktı, bu karşılaşmalarda 12 gol attı ve 21 asist yaptı.

Inter sözleşmesini uzattı

Inter, geçen ayın başlarında Hakan Çalhanoğlu ile 2027 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzaladı. Lacivert siyahlı ekibe ezeli rakibi Milan'dan transfer olan milli oyuncu taraftarın en sevdiği oyunculardan biri olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler