Arda Güler'den Ancelotti açıklaması: "Bana güveniyor"

11.01.2024 - 01:18 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 01:25

Real Madrid, Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid'i 5-3 yendi. Genç yıldız Arda Güler, maçın ardından teknik direktör Carlo Ancelotti hakkında açıklama yaptı.

Arda Güler'den Ancelotti açıklaması: "Bana güveniyor"

AJANSSPOR HABER

İspanya Süper Kupası yarı finali dev derbiye sahne oldu. Suudi Arabistan'da düzenlenen organizasyonda Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Derbide gol yağmuru yaşandı. Normal süresi 3-3 berabere biten maçın uzatma devrelerinde Real Madrid skoru 5-3 yaptı ve maçı kazandı

Arda Güler 112'de girdi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, uzun bir sakatlık döneminin ardından ilk maçına Kral Kupası'nda Arandina karşısında çıkan Arda Güler'e, Atletico Madrid maçında da şans verdi. Maçın normal süresini yedek kulübesinde geçiren genç yıldız, uzatma devrelerinde oyuna girdi. Arda Güler, 112'inci dakikada Valverde'nin yerine oyuna dahil oldu.

"Burada çok güzel bir aile ve arkadaşlık ortamı var"

Maçın ardından açıklama yapan Arda Güler, "Bugün benim ilk kupa maçımdı. Yarı finalde kazandığımız için çok mutluyum. Ben de son 10 dakika oyuna dahil oldum. Çok mutluyuz. Burada çok güzel bir aile ve arkadaşlık ortamı var" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Suudi Arabistan'da Madrid derbisi nefes kesti! Arda'lı Real finalde
Habere Git

"Hocamız bana güvenini sürekli konuşarak ifade ediyor"

Hocası Carlo Ancelotti hakkında konuşan Arda Güler, "Yaklaşık 5-6 aydır sakattım. Sakatlıktan çıktım. Hocamız da hemen kadroya alıyor, oynatıyor. O da bana güvenini saha içinde, saha dışında sürekli konuşarak ifade ediyor. Böyle devam edersem her şey daha iyi olacak" dedi.

"Türkiye'den çok büyük destek var"

Türkiye'deki desteğe değinen genç futbolcu, "İnşallah her şey hepimiz için çok iyi olacak. Türkiye'den de çok büyük destek var. Onların hepsine çok teşekkür ederim. İnşallah güzel günler bizi bekliyor" açıklamasını yaptı.

"Rakip fark etmez"

Real Madrid'in finaldeki rakibi, Barcelona ile Osasuna arasındaki maçta belirlenecek. Arda Güler, "Rakip fark etmez. Biz Real Madrid olduğumuz için kim gelirse gelsin kazanmak için oynayacağız. Umarım kupayı da alırız" dedi.

"Hayalimin daha çok başındayım"

Arda Güler, "Hayalimin daha çok başındayım. Çünkü çok oynamıyorum ama inanılmaz gidiyoruz. Her kulvarda liderliğe oynuyoruz. Burası Real Madrid, çok kaliteli bir kadro var. Umarım ben de onların parçası olmaya devam ederim" diye konuştu.

"Milli Takım'da güzel işler yapabiliriz"

Euro 2024'e giden A Milli Takım hakkında konuşan Güler, "Milli Takım'da oynamayı çok özledim. Yeni bir jenerasyon var. Yeni bir hocamız var. Onlar için de her şey çok güzel gidiyor. Umarım yazın her şey çok daha güzel olacak. Bence ciddi, güzel işler yapabiliriz orada" ifadelerini kullandı.

Ancelotti: "Arda Güler gibi müthiş bir yetenek burada olduğu için çok mutluyuz"

Maçın ardından kamera karşısına geçen Carlo Ancelotti ise Arda Güler için "Arda 6 ay sakatlıkla uğraştı şu an çok iyi durumda. Öyle müthiş bir yetenek burada olduğu için çok mutluyuz. Hepimiz Arda için çok mutluyuz. Real Madrid için çok önemli biri olacak! Arda'nın ailesine müteşekkiriz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler