Real Madrid'de Arda Güler bireysel saha çalışmalarına başlad!

05.10.2023 - 14:42 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 15:38

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olduktan sonra iki kez sakatlanan milli futbolcu Arda Güler'den sevindirici haber geldi. İşte detaylar.

Real Madrid'de Arda Güler bireysel saha çalışmalarına başlad!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den La Liga devi Real Madrid'e 20 milyon Euro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon Euro bonus bedeli karşılığında transfer olan Arda Güler, geçtiğimiz haftalarda sol bacak arka kasından sakatlanmıştı.

Arda Güler saha çalışmalarına başladı

Real Madrid'e transfer olduktan sonra iki kez sakatlık geçiren milli futbolcunun, bugün bireysel saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, sakatlığı iyileşme sürecinde olan Arda Güler'in hem salonda hem de sahada bireysel antrenmanlarını sürdürdüğü ifade edildi. 

Kiralık gönderilmesi gündemde

Öte yandan, 18 yaşındaki yıldız oyuncunun devre arası transfer döneminde kiralık olarak gönderileceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Özbek: Koç devamlı sisteme ve TFF'ye baskı yapıyor
Habere Git

Onda Madrid'den Javier Carrasco'nun haberine göre; milli yıldızı, "Arda Güler'in dakikalara, biraz kondisyona, takım oyununa ve takım arkadaşlarına alışmaya ihtiyacı var. Arda, büyük bir yetenek olduğunu gösterdi. Olağanüstü bir yeteneği var ve bu yetenek genetik" sözleriyle anlatan Carlo Ancelotti'nin genç oyuncuyu takımdan göndermek gibi bir düşüncesi yok.

Arda'nın bu sezonun sonuna kadar Real Madrid'de devam edeceği kaydedilirken ayrılık kararının daha sonraki gelişmelere göre alınacağı belirtildi.

"Kiralık gitmeyeceğim, Real Madrid'de kalacağım"

Bilindiği üzere genç yıldız Real Madrid ile sözleşme imzalarken, "Kiralık gitmeyeceğim, Real Madrid'de kalacağım" diye konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'den Dursun Özbek'e gönderme: "Olay mahalline ilk suçlu geldi"
Habere Git

Real Madrid'in rakibi Osasuna

8 maç sonunda ligde lider durumda olan Real Madrid, 7 Ekim Cumartesi günü saat 17.15'te Osasuna ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler