F.Bahçe'den Dursun Özbek'in açıklamalarına yanıt: "Olay mahalline ilk suçlu geldi"

05.10.2023 - 12:50 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 12:59

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Ali Koç ile ilgili yapmış olduğu açıklamalara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Detaylar.

F.Bahçe'den Dursun Özbek'in açıklamalarına yanıt: "Olay mahalline ilk suçlu geldi"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün sponsorluk anlaşması imza töreninde Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile ilgili yapmış olduğu açıklamalara resmi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile karşılık verdi.

"Olay mahalline ilk suçlu geldi"

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan paylaşım şu şekilde:

Günün sözü: Olay mahalline ilk suçlu geldi. “Her zamanki gibi…”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün EKMAS GROUP ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün akşam katıldığı Sözcü TV'deki yaptığı açıklamalarına yanıt vermişti.

İlgini Çekebilir
Özbek'ten Koç'a yanıt: "Devamlı bir baskı uygulama aşamasında"
Habere Git

Dursun Özbek'ten Ali Koç'un açıklamalarına yanıt

Özbek yapmış olduğu açıklamada, "Sözcü televizyonunda Ali Koç'un açıklamaları enteresan bir TV programıydı. Divan başkanı moderatör, sayın başkan da onu cevaplayan kişi. İthamların içeriğinden çok bu kompozisyonuna dikkat etmek lazım. Dün akşamki program bana şeyi hatırlattı, bizim geleneksel oyunumuz vardır, Hacivat-Karagöz oyunu vardır. Burada her şey önceden konuşulmuştur, tasarlanmıştır. Biz çocukluğumuzda özellikle bu Hacivat-Karagöz çok popülerdi, giderekte kayboluyor. Kaybolmamasını da düşünüyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler