Galatasaray Transfer Haberleri | Icardi için Newell’s Old Boys İddiası

23.07.2023 - 11:50 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 11:55

Transfer döneminin merakla beklenen hikayelerinden Icardi’nin Galatasaray’a geliş süreci bilinmezliğini sürdürüyorken, Arjantin basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray Transfer Haberleri | Icardi için Newell’s Old Boys İddiası

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon sarı kırmızılıları şampiyonluğa taşıyan yıldız futbolcunun transferi için sabırla süreci yöneten Galatasaray, hem Mauro Icardi hem de kulübü Paris Saint-Germain ile anlaşmaya varmıştı. Arjantinli golcüyü İstanbul’a getirecek uçak dahi belli olmuşken, Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın ortaya çıkan hastalığı bütün planları bozdu. Wanda Nara’nın hastalığının ciddi olduğu ve en az 2 aylık bir tedavi sürecine ihtiyaç duyulduğu öğrenildi.

Icardi, Newell’s Old Boys'a gidiyor iddiası

Arjantin basınında TNT Sports’un yaptığı habere göre ciddi bir hastalığı bulunan Wanda Nara’nın tedavisine Arjantin’de devam etmek istediği belirtildi. Tedavi sürecinde ailesinin yanında olmak isteyen Mauro Icardi’nin de ülkesinin Newell’s Old Boys kulübüne 6 aylığına kiralanacağı haberde yazıldı. Buna göre Galatasaray’ın, Mauro Icardi ile 3+1 yıllık anlaşmaya varması beklenirken, 6 aylığına ülkesinde forma giymesi için Newell’s Old Boys ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

Galatasaray, Icardi'yi bırakmak istemiyor

Ciddi bir hastalığı ortaya çıkan Wanda Nara’nın tedavisinin de uzun süreceği öğrenildi. Bu durumda Türkiye’nin sağlık sektörü açısından ne kadar gelişmiş olduğu Galatasaray’lı yöneticiler ve teknik direktör Okan Buruk tarafından Icardı ve Nara çiftine sürekli olarak iletiliyor. Arjantinli golcü ile devamlı iletişimde olan isimler, ikiliyi ikna edip, Türkiye’de tedaviye devam etmelerini sağlamaya çalışıyorlar.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe istedi, Galatasaray pazarlığa başladı!
Habere Git

Hedef; Icardi'yi Şampiyonlar Ligi'ne yetiştirmek

Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray, ilk maçı 26 temmuz’da, rövanş mücadelesini ise 2 ağustos’ta oynayacak. Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin ön eleme maçlarına yetişmesi planlanmıştı ancak Wanda Nara’nın hastalığı tüm planları bozdu. İlk maç için kadrosunu UEFA’ya bildiren Galatasaray, eğer rövanş maçına kadar Icardi transferini istediği gibi bitirebilirse golcü ismi kadroya yazabilecek.

Icardi'nin performansı

Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezon 22 maça çıktı ve 16 gol atarken, 8 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler