G.Saray Özgür Baran Aksaka'nın Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

03.01.2023 - 12:46 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 13:16

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Özgür Baran Aksaka'nın sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

G.Saray Özgür Baran Aksaka'nın Sözleşmesini Uzattı | Transfer Haberleri

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde yarın MKE Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak lider Galatasaray, iç transferde bir oyuncuyla sözleşme imzaladı.

İlk imza Baran Aksaka'dan geldi

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı yönetim genç futbolculardan Baran Aksaka, Emin Bayram ve Metehan Baltacı'nın da sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyordu. Aslan'da ilk imza Baran Aksaka'dan geldi.

2013 yılından beri Florya'da

2013 yılında Galatasaray altyapısına giren ve o günden bu yana U14'ten itibaren bütün alt yaş gruplarında forma giyen 2003 doğumlu oyuncu özellikle U19 takımındaki performansıyla dikkat çekmişti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Mauro Icardi sevinci!
Habere Git

Türkiye Kupası'nda oynadı

Sezon başından bu yana Okan Buruk'un A Takım'da idmanlarda şans verdiği oyuncu ayrıca hazırlık maçlarında dikkat çeken performanslar ortaya koymuştu. Villarreal maçında asist yapan Baran Aksaka, Adana Demirspor ile Antalya'da oynanan maçta iyi bir performans ortaya koymuştu. Genç oyuncu bu sezon Ofspor ve Kastamonuspor ile oynanan Türkiye Kupası maçlarında kısa süre da olsa şans bulmuştu.

Ümit Milli Takım'a gidecek

Bulgaristan vatandaşı olan ve Bulgaristan U21 takımından davet alan Baran Aksaka Türkiye Ümit Milli Takımı teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın da dikkatini çekti. TGRT HABER'in konuğu olduğu programda Baran'la ilgili konuşan Kafkas genç oyuncuyu Ümit Milli Takım 'a davet etmeyi planladıklarını söylemişti.

Sözleşmesi 1 yıl uzatıldı

19 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'la 1 Temmuz 2022'de imzaladığı 3 yıllık sözleşmesi vardı. Sarı-Kırmızılı yönetim Baran Aksaka'nın kontratını 2026 yılına kadar uzattı. Ayrıca genç futbolcuya zam yapıldı.

İmza sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Aksak, "Değil 2026, bir ömür Galatasaray" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zorlu Antalya deplasmanında!
Habere Git

Baran Aksaka'nın yeni maaşı

Bu sezon 500 bin TL kazanacak Baran Aksaka 2023-2024 Sezonu 1.000.000 TL

2024-2025 Sezonu, 1.500.000 TL ve 2025-2026 Sezonu: 2.000.000 TL alacak. Genç yıldız adayının sözleşmesinde ayrıca maç başı ve ekstra bonuslar da bulunuyor.

Sırada Emin ve Metehan var

Galatasaray yönetimi Baran Aksaka ile yeni sözleşme imzalamasının ardından genç stoperler Emin Bayram ve Metehan Baltacı ile de masaya oturuyor. Emin Bayram'ın bugün resmi sözleşme imzalaması beklenirken Metehan Baltacı ile de görüşmeler sürüyor.

Bilindiği üzere, Galatasaray'da yakın zamanda Victor Nelsson ve Yunus Akgün'le yeni sözleşme imzalanmıştı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, yıldız oyuncunun üstünü çizdi! Kadro dışı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler