Transfer haberleri | Galatasaray'ın Marco Verratti'ye yapacağı teklif belli oldu

17.08.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 17:20

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Paredes'i Roma'ya kaptıran Sarı-Kırmızılı takım, PSG'den Marco Verratti'ye yöneldi. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Galatasaray'ın Marco Verratti'ye yapacağı teklif belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off turunda Molde’yle karşılaşacak Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasaray'da hedef Verratti

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray, PSG forması giyen Marco Verratti için girşimler başladı. Orta saha pozisyonuna yıldız bir isim almak isteyen Aslan, İtalyan yıldız için 3 milyon Euro kiralama bedeli artı 10 milyon Euro satın alma opsiyonlu bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

PSG'de gözden çıkarıldı

Marco Verratti, Paris Saint-Germain'in önümüzdeki sezon planları arasında yer almıyor. Lionel Messi ve Neymar ile yollarını ayıran Fransız ekibi kadrosunu baştan aşağı değiştiriyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da imza töreni! Özbek'ten açıklama
Habere Git

Verratti için Suudi Arabistan'dan da teklifler alan PSG, 30 yaşındaki yıldızının Arap Yarımadası'nda oynamayı tercih etmemesi sebebiyle bu teklifleri değerlendiremedi.

Aslan'ın kozu Şampiyonlar Ligi

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi bileti alarak Avrupa'da başarılı işlere imza atabilecek bir kadro kurmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip, PSG'de gözden çıkarılan Verratti'yi de Şampiyonlar Ligi kozu sayesinde ikna etmeyi planlıyor. 

Verratti'nin kariyeri

Marco Verratti, 2012-2013 sezonunda İtalya'nın Pescara ekibinden Paris Saint-Germain'e 12 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Yıldız oyuncu, Fransız ekibinde 12. sezonuna hazırlanıyor. İtalyan orta sahanın kariyerinde toplam 495 resmi maçı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe duyurdu! Arao resmen Panathinaikos'ta
Habere Git

İtalyan yıldızın PSG rakamları

Fransız ekibinde 11 sezonda toplam 416 maça çıkan Verratti, 11 gol ve 51 asistlik performans gösterdi. 30 yaşındaki orta sahanın PSG ile 9 lig şampiyonluğu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler