Assassin's Creed Serisinin Yeni Oyununun Çıkış Tarihi Ve Oynanışı Açıklandı.

25.05.2023 - 20:01 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 20:31

Assassin's Creed serisinin yeni oyuncu Mirage'ın çıkış tarihi açıklandı ve oynanış videosu yayınlandı. İşte detaylar...

Assassin's Creed Serisinin Yeni Oyununun Çıkış Tarihi Ve Oynanışı Açıklandı.

AJANSSPOR-HABER

Oyun geliştirme şirktei Ubisoft sonunda büyük bir hayran kitlesi olan Assassin's Creed serisinin yeni çıkacak oyunu Mirage'ın çıkış tarihini ve oynanış videosunu paylaştı. Serinin yeni oyunu 12 Ekim 2023'te piyasaya sürülecek.

15 saatlik hikaye

Söylentilere göre oyunun hikaye süresinin 15 saat olacağı ve oyunculara fazlasıyla suikastçilik zevki alma zamanı tanınacak. Serinin öceki oyunlarındaki rpg aksiyonu yerine bu oyun olabildiğince suikastçilik odaklı ilerleyecek. Sonraki oyunlarında bu tarzda suikastçilik merkezli ilerleyeceği söylentileri mevcut. Yayınlanan video üzerinden konuşmamız gerekirse gizlilik içerikleri ve bu aşamada gizlilik odaklı ilerlenmesi ile ilgili ekstra yeni yetenekler eklenmiş. Bu oynanışı olabildiğinde geliştirecektir. Serideki oyunları oynayan biri olarak bu yapımın keyifli bir suikastçilik deneyimi olacağını düşünüyorum. 

DLC olacaktı son anda karar değişti

Yeni oyununun ana karakterinin serinin önceki oyunu Valhalla'dan Basim olmasının sebebi de aslında Mirage'ın ilk etapta bir Valhalla DLC'si olarak planlanmış olması. Ayrıca Boudon'a göre Basim, şirketin hikayesini anlatabileceği en iyi karaktermiş. Hırsızlığa dayanan geçmişi ve Roshan'ın önderliğinde bir Assassin olmasını ve daha sonrasını konu alan hikayesi, serinin ilk oyunlarında aldığımız o havayı bize Bağdat'ta yeniden sunmayı hedefliyor. Oyun merkezi olarak 9.yy Bağdat'ına odaklanılacak.

İlgini Çekebilir
Assassin’s Creed Mirage’ın çıkış tarihi ertelenebilir!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler