Panathinaikos BC Koçu Ergin Ataman Atina'da yumruklarını kapalı gişe kaldırdı

18.11.2023 - 17:12 | Son Güncellenme: 18.11.2023 - 18:07

Yunan ekibi Panathinaikos BC'yi çalıştıran Ergin Ataman, EuroLeague'de kariyerinin 200. galibiyetini binlerce seyirci önünde aldı.

Panathinaikos BC Koçu Ergin Ataman Atina'da yumruklarını kapalı gişe kaldırdı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 9. haftasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC evinde konuk ettiği Virtus Bologna'yı 90-76 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından da salondaki ateşli atmosfer devam etti.

Ergin Ataman 200. galibiyeti Yunan taraftarla kutladı

Virtus Bologna karşısında koçluk kariyerinin EuroLeague'deki 200. galibiyetini alan Ergin Ataman maç sonunda galibiyeti meşhur yumruk sallama hareketini yaparak Panathinaikos BC taraftarı ile kutladı.

Ataman EuroLeague tarihine geçmiş

Ergin Ataman bu maçla beraber EuroLeague'de 200 galibiyete ulaşan 6. koç oldu. Listedeki diğer 5 isim ise; Zeljko Obradovic, Ettore Messina, Xavi Pascual, Pablo Laso ve Dimitris Itoudis şeklinde sıralanıyor.

İlgini Çekebilir
Erdem Can'ın prensinden "Ataman bana güveniyor"
Habere Git

OAKA'da kapalı gişe

Son yıllarda başarıdan ve rekabetçilikten uzak görüntüsü ile taraftarını salona çekmekte zorlanan Panathinaikos BC, Ergin Ataman yönetiminde Atina'ya basketbol havasını geri getirdi. Dün oynanan Bologna maçı için 19.250 kapasiteli salonda tüm biletler satıldı ve tribünler tamamen doluydu.

EuroLeague'de seri yakaladılar

Sezona ilk 4 maç 1 galibiyet ile giren Ergin Ataman'ın ekibi, EuroLeague'de oynadığı son 3 maçı da kazanarak büyük bir ivme yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler