Avcı sinyali verdi, yönetim açıklama yaptı! Trabzonspor'da iki futbolcu kadro dışı

19.01.2024 - 11:08 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 12:48

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetimi, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un takımdan ayrı çalışmasına karar verdi. Abdullah Avcı Türkiye Kupası öncesi sinyal vermişti.

Avcı sinyali verdi, yönetim açıklama yaptı! Trabzonspor'da iki futbolcu kadro dışı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de rakiplerinin arkasında kalan ve bu sezonki hedefini Ziraat Türkiye Kupası olarak belirleyen Trabzonspor'da iki futbolcu kadro dışı kaldı.

Avcı sinyali vermişti

Dün Manisa FK karşısında oynanan ve 3-1 kazanılan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından kameralar karşısına geçen Trabzonpor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Avcı, "Sebebini bilmediğim bir şekilde Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yok. Kulüp açıklama yapar" demişti.

Yönetim kadro dışı bıraktı

Trabzonspor yönetimi, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Konu ile ilgili yapılan duyuruda, "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
"Sebebini bilmediğim şekilde Ömür ve Bozok aramızda yok... Kulüp açıklama yapar"
Habere Git

Ömür bir süredir idmanlara çıkmıyordu

Abdülkadir Ömür'ün bir süredir Trabzonspor'da antrenmanlara katılmadığı ve kulüpten ayrılmak istediği kaydedilmişti. Trabzonspor ile 2027 yılına dek sözleşmesi bulunan futbolcu, Ertuğrul Doğan yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldı.

Avcı daha önce "Koruma altına aldık" demişti...

Trendyol Süper Lig'de MKE Ankaragücü maçının ardından sakat ve Afrika Kupası'na giden futbolcularla ilgili konuşan Avcı, "Sakatlar ve Afrika Kupası'na gidenler var. Pepe ve Trezeguet çok önemli oyuncular ama turnuva var. Fernandez ve Hüseyin'in sezon başından beri maçları yok. Yeni yeni antrenman yapıyorlar. Ömür'ün bir hafta önceden de kasığında ağrısı vardı. Bugün dinlendirdik, koruma altına aldık" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler