Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas: "6-7'ye gidebilecek bir maçtı"

10.12.2023 - 21:33 | Son Güncellenme: 10.12.2023 - 21:38

Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep FK'yı deplasmanda 3-1 yendi. Maçta 1 gol atan Anastasios Bakasetas, karşılaşmanın ardından açıklama yaptı. Detaylar.

Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas: "6-7'ye gidebilecek bir maçtı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Gaziantep ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, mücadeleyi 3-1 kazandı. Trabzonspor'un 2'inci golünü atan Anastasios Bakasetas, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Bugün iyi bir reaksiyon gösterebilmek önemliydi"

Anastasios Bakasetas: "Bizim adımıza bugün çok önemli bir maç olduğunun bilincindeydik maça çıkmadan önce çünkü üst sıralarda yer almaya devam etmek istiyorduk. Üst sıralardaki yerimizi daha da güçlendirmek daha da en üst sıralara çıkmayı istiyorduk maçtan önce. Özellikle kendi sahamızda kaybettiğimiz iç saha maçından sonra bugün iyi bir reaksiyon gösterebilmek önemliydi" dedi.

"Gaziantep kalecisini tebrik etmek istiyorum"

Bakasetas, "Bugün gerçekten çok iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum takımın. Belki de yılın en iyi maçıydı bizim adımıza. Maçın başından beri domine eden, tek başına hakimeyiti elinde tutan taraf bizdik. Bu anlamda Gaziantep FK kalecisini de tebrik etmek istiyorum. Belki de onun göstermiş olduğu o performans olmasaydı maç 6-7'ye gidebilecek bir maçtı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
"Özgüven kazandık ve 3 puan aldık"
Habere Git

"Trabzonspor taraftarları gururludurlar"

Sözlerine devam eden Yunan futbolcu, "Trabzonspor taraftarları da takımlarının bu şekilde performans göstermelerinden bu şekilde maç çıkarmalarından mutlu ve gururludurlar diye düşünüyorum. Aynı şekilde maçı izleyenler de" ifadelerini kullandı.

"Kaleye yakın olduğum maçların yüzde 80'inde gol ya da asist yaptım"

Attığı gol ve oynadığı mevkisi hakkında konuşan Bakasetas, "Ben kaleye yakın olduğumda, belki de maçların yüzde 80'inde o mesafeyi bulduğumda takımıma gol atarak yada asist yaparak katkı verdiğimi düşünüyorum ve çoğu zaman da bunu göstermeye çalışıyorum" açıklamasını yaptı.

"Oynadığım pozisyon ile ilgili hiç şikayet etmedim"

Konuşmasını sürdüren Baksetas, "Pozisyonum ile ilgili ise herkesin bildiği bir gerçek var. Ben 10 numara mevkisinde kendimi daha iyi rahat hissediyorum. Ama Trabzonspor'a geldiğim andan itibaren oynadığım pozisyon ile ilgili hiç şikayet etmedim. Takımı her şeyin üzerinde görüyorum. Benim için takım her şeyin üzerindedir. Takım için fedakarlık yapmam gerekirse o bölgede oynar ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. 8 numara pozisyonunda da oynadığım zamanda aynı şekilde fedakarlık yapmaya çalışıyorum ama şöyle bir gerçek var. Kaleye yakın oynadığımda gol ya da asist yapma şansı daha fazla olduğu için, 8 numarada olduğunuz için belki bu katkı düşebiliyor ama bu pozisyondan asla şikayet etmiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Fırtına, Antep'te moral buldu!
Habere Git

Bakasetas son olarak, "En iyimi vermeye çalışıyorum. Hocamın da benden neler istediğini bildiğim için aynı şekilde sahaya çıktığımda nerede olursam olayım en iyisini vermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler