Barça duyurdu! Lewandowski'den kötü haber...

05.10.2023 - 14:59 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 15:09

Barcelona'nın golcü futbolcusu Robert Lewandowski, sakatlandı.Katalan kulüp, yıldız oyuncunun belirsiz bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Barça duyurdu! Lewandowski'den kötü haber...

AJANSPOR - DIŞ HABER

La Liga'da yoluna namağlup devam eden Barcelona, yıldız futbolcusundan gelen haberle sarsıldı. Robert Lewandowski sakatlandı.

Belirsiz bir süre sahalardan uzak kalacak

Barcelona, Robert Lewandowski'nin sol ayak bileğinden sakatlık yaşadığını ve belirsiz bir süre sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Bir Ronaldo, bir Messi bir de Lewandowski...
Habere Git

Porto maçında sakatlandı

Robert Lewandowski, geçtiğimiz gün Porto deplasmanında UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştı. H Grubu ikinci maçında mücadele eden Polonyalı, karşılaşmanın 34'üncü dakikasında sakatlanarak yerini Torres'e bıraktı. Barça, Lewandowski'nin yerine giren Torres'in 45+1'de bulduğu golle maçı 1-0 kazandı.

Avrupa'da 100'ler kulübüne girdi

Lewandowski, Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında Royal Antwerp karşısında gol atarak, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin ardından Avrupa kupalarında 100 gole ulaşmayı başarmıştı.

Kariyeri boyunca çıktığı 139 Avrupa kupası maçında 100 gol atan yıldız futbolcu, Lech Poznan ile 6, Borussia Dortmund ile 18, Bayern Münih ile 69 ve Barcelona formasıyla 7 gol kaydetti. Bu performansla Lewa, Avrupa kupalarında 100 gol barajını aşan 3. isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler