Kayserispor - Medipol Başakşehir: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

02.02.2023 - 18:29 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 19:14

Süper Lig'de Kayserispor, Medipol Başakşehir'i ağırladığı maçı Ali Karimi'nin golüyle 1-0 kazandı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti...

Kayserispor - Medipol Başakşehir: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Uzun süren mağlubiyet serisinin ardından toparlanmayı başaran Kayseri temsilcisi, Medipol Başakşehir'i konuk ettiği zorlu mücadelede 1-0 kazandı.

Tek gol Ali Karimi'den

Karşılaşmanın tek golü, 50 dakikada geldi. Kayserispor'un İranlı orta sahası Ali Karimi, Sarı-Kırmızılı takımı öne geçirdi. Kayseri temsilcisi, bu gol ile zorlu Medipol Başakşehir maçında 3 puanı cebine koydu.

Sağ kanattan ceza sahasına giren Gökhan Sazdağı yerden ortaladı. Kale sahası içi hafif sol çaprazında boş durumda olan Ali Karimi'nin sol ayağıyla yaptığı dokunuşta top kaleci Volkan Babacan'ın sağından ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
Konyaspor'da kötü gidişat durdurulamıyor
Habere Git

Kayseri'de Başakşehir'e karşı seri var!

Kayserispor, Medipol Başakşehir karşısında seri yakaladı. Sarı-Kırmızılılar, İstanbul temsilcisi karşısında çıktığı son 3 iç saha maçını da kazanmayı başardı.

Başakşehir büyük yara aldı

Medipol Başakşehir, Kayserispor deplasmanında 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyet, liderlik yarışındaki takıma büyük yara verdi. Medipol Başakşehir, 21 lig maçında 5. yenilgisini alırken, 12 galibiyet ve 4 beraberlik ile 40 puan topladı ve 3. sırada kaldı.

Kayserispor puanını 32 yaptı

Kayserispor, Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından ligdeki 10. zaferini kutladı. 21 Süper Lig maçında 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşayan takım, puanını 32 yaparken ligin 7. sırasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Barcelona'dan geldi, ayağının tozuyla 1. Lig'e gidiyor!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler