Başakşehir'den Fenerbahçe'ye Deniz Türüç cevabı!

25.01.2024 - 00:11 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 00:17

Fenerbahçe'nin, Başakşehir deplasmanında 1-0 kazanmasının ardından Selahattin Baki Deniz Türüç'ü "Fenerbahçe düşmanlığı" ile suçlamıştı. Başakşehir cevap verdi.

Başakşehir'den Fenerbahçe'ye Deniz Türüç cevabı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftasında Rams Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, Başakşehir deplasmanında uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu gol ile 1-0 kazandı. 

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki yaptığı açıklamada eski futbolcuları Deniz Türüç'ü işaret ederek, saha içinde çıkan tartışmalarda rol oynadığı savundu ve taraftarın bunları not ettiğini belirtti. Bu açıklamanın ardından Başakşehir, resmi hesaplarından cevap yayınladı.

Başakşehir'den açıklama

Yapılan açıklamaya "Bugün fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sonrasında rakip kulübün bir yöneticisinin futbolcumuz Deniz Türüç'ü yaşanan gerginliklerin başrolü olarak nitelendirerek Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını iddia etmesini şaşkınlıkla takip ettik" ifadeleri ile başlandı.

İlgini Çekebilir
Selahattin Baki'den VAR ve Deniz Türüç açıklaması: "Fenerbahçe düşmanlığı..."
Habere Git

"Şampiyonluk mücadelesi streslerine bağlıyoruz"

Açıklamanın devamında, "Şampiyonluk yarışında birçok kez yer almış ve 2020 yılında da şampiyon olmuş bir kulüp tecrübesine dayanarak, rakip takımın yöneticisinin böyle bir tutum sergilemesini yaşamış oldukları şampiyonluk mücadelesi streslerine bağlıyoruz" denildi.

"Deniz Türüç terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir"

Deniz Türüç hakkında, "Futbolcumuz Deniz Türüç, sahada her zaman olduğu gibi RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'nün Avrupa kupalarına katılma geleneğini sürdürmek için sahada özveri ile yer almıştır. Oyuncumuz, tüm futbolcularımız gibi rakip fark etmeksizin sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Son olarak, "Herhangi bir futbol paydaşının kamuoyunda ve sosyal medyada hedef haline getirilmesinin Türk futboluna hiçbir katma değeri olmadığını düşünüyoruz. RAMS Başakşehir Futbol Kulübü, her zaman futbolun güzelliklerinin tarafında yer alacaktır" denilerek açıklamaya son verildi.

Senin için hazırladığımız haberler