Trabzonspor ile Karşılacak Olan Basel Depremzedeler İçin Siyah Beyaza Büründü

15.02.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 19:12

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel ile karşılaşacak. Türkiye'ye gelen İsviçre ekibi, depremzedeler için tüm paylaşımlarını siyah beyaz yapacak.

Trabzonspor ile Karşılacak Olan Basel Depremzedeler İçin Siyah Beyaza Büründü

AJANSSPOR HABER

6 Şubat günü 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ilde çok sayıda can kaybı yaşandı. Feci afetin ardından arama kurtarma çalışmaları ve yardım kampanyaları başlatıldı. Yaşanan acıya İsviçre'nin Basel takımı da kayıtsız kalmadı.

Basel de futbolu geride bıraktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda temsilcimiz Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Basel, müsabaka için Türkiye'ye geldi. İsviçre ekibi, futbolu geri planda bırakarak, tüm düşüncelerinin depremzedeler ile olduğunu belirtti.

Tüm paylaşımlar siyah beyaz yapılacak

Ayrıca Basel, tüm paylaşımlarını siyah beyaz olarak yapacağını duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ülkenizde yaşanan deprem afetinden dolayı futbolu geri planda bırakıyor, bu yüzden tüm paylaşımlarımızı siyah beyaz yapıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Böyle maçlara hazırlanmak kolay olmuyor"
Habere Git

"Böyle anlarda futbol önemsizdir"

İsviçre temsilcisi, bir başka paylaşımında ise "Böyle anlarda futbol önemsizdir. Düşüncelerimiz şu an deprem kurbanlarındadır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler