Jose Sosa'nın Fenerbahçe kariyeri sona eriyor

19.04.2022 - 08:35 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 09:01

Fenerbahçe'de beklentileri karşılaşamayan Arjantinli tecrübeli futbolcu Jose Sosa sarı lacivertli takımdaki kariyerinin sonuna geldi. Detaylar haberimizde...

Jose Sosa'nın Fenerbahçe kariyeri sona eriyor

Trabzonspor'daki müthiş performansının ardından bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Jose Sosa iki yıllık macerasında beklentileri karşılayamadı.

Sarı lacivertli forma altındaki ilk sezonunda 36 maçta 4 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen 36 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise yokları oynadı. 

Giresunspor maçından sonra formayı unuttu

Bu sezon 24 maçta sahaya çıkarak sadece 2 asistlik katkı yapabilen Arjantinli orta saha, 12 Şubat’ta oynanan ve 2-1 kazanılan Giresunspor mücadelesinde 90 dakika sahada kaldıktan sonra bir daha forma yüzü göremedi. 

Sezon sonunda yollar ayrılıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; teknik direktör İsmail Kartal, özel yaşantısına dikkat etmeyen ve idmanlarda yeteri kadar çaba sarf etmeyen öğrencisini adeta rotasyonun dışında bıraktı. Yönetim, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Sosa ile yolları ayıracak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsak Vural tarihe geçmeye hazırlanıyor!
Habere Git

Dev takımlarda forma giydi

Kariyerinde Estudiantes, Napoli, Bayern Münih, Atletico Madrid,  Metalist Kharkiv, Beşiktaş, Milan ve Trabzonspor formaları giyen Jose Sosa, 12 kupa kazandı.

Beşiktaş'la lig, Trabzon'la kupa şampiyonluğu yaşadı

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin dışında Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giyen 36 yaşındaki futbolcu siyah beyazlı formayla 2015-2016 sezonunda lig şampiyonluğu, Trabzonspor formasıyla da 2019-2020 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler