Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

18.04.2022 - 12:27 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 10:02

Fenerbahçe haberleri... Göztepe'yi sahasında 2-0 mağlup eden ve ligde ikinci sıradaki yerini koruyan Fenerbahçe, özel maçta Shakhtar Donetsk'i konuk ediyor.

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk Kulübünün Ukrayna'da barış temasına dikkati çekmek ve katkı sağlamak amacıyla başlattığı "Shakhtar Donetsk Global Tour" kapsamında, bugün Ukrayna ekibiyle özel maça çıkacak.


Maç TV8'de

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşma TV8 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Kartal genç oyunculara şans verecek

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Ukrayna ekibi karşısında genç ve daha az süre alan oyunculara şans vermeyi planlıyor.

İsak tarihe geçme, Jin-ho ilk peşinde

Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı 15 yaşındaki İsak Vural ile Güney Koreli orta saha oyuncusu Jin-ho Jo'nun Shakhtar Donetsk maçında forma giymesi bekleniyor.​​​​​​​ İsak, sahaya çıkması durumunda Fenerbahçe formasını giyen en genç oyuncu olacak. İsak Vural, bu sezon U19 Süper Ligi'nde Fenerbahçe formasıyla 3 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Bavulunu topladı! Yollar ayrılıyor...
Habere Git

Bilet fiyatları

Maçtan elde edilecek gelir savaş mağdurları ve çocuklar yararına kullanılacak. 

Tribünde olmak ve tribünde olmasa bile bilet alarak destek olmak isteyen futbolseverler için biletler www.passo.com.tr üzerinden satışa sunuldu. Bilet satın alacak kişilerde Passolig zorunluluğu aranmayacaktır. Passolig kartı olmayan taraftarlar, PDF bilet satın alabilecek. İşte karşılaşmanın bilet fiyatları:

Hatıra bilet (bağış): 50 TL
Kale arkası: 50 TL
Üst tribünler: 100 TL
Alt tribünler: 200 TL

Senin için hazırladığımız haberler