David Beckham, Lionel Messi'yi Inter Miami'ye Çağırdı! Dev Transfer Teklifi

22.03.2023 - 11:55 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 12:16

David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Paris Saint Germain'den ayrılması güdemde olan Lionel Messi için transfer teklifi yaptı. İşte detaylar...

David Beckham, Lionel Messi'yi Inter Miami'ye Çağırdı! Dev Transfer Teklifi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de Lionel Messi krizi devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Arjantinli yıldız ile henüz bir anlaşma sağlanamadı. Fransız kulüpten ayrılığı gündemde olan Lionel Messi'ye ABD'den flaş bir teklif geldi.

Inter Miami Messi'yi istiyor

David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami, Lionel Messi'yi kadrosuna katmak istiyor. Daha önce de girişimlerde bulunan fakat başarılı olamayan ABD takımı, Arjantinli'yi ikna etmek için dev teklifle geldi.

Beckham'dan görülmemiş teklif

MLS'te Inter maaş kısıtlaması nedeniyle Inter Miami, Lionel Messi'ye talep ettiği maaşı veremiyor. Bunun yerine David Beckham, Arjantinli dünya yıldızına kulübün hissesini teklif etti.

İlgini Çekebilir
PSG'de kriz sürüyor! Messi'ye Madrid'ten ev bakıyorlar
Habere Git

Yüzde 5 Messi'nin olacak

David Beckham, Lionel Messi'ye daha önce görülmemiş bir transfer teklifinde bulundu. Messi bu teklifi kabul etmesi durumunda Inter Miami'nin yüzde 5 hissesine sahip olacak.

PSG'de ıslıklandı

Lionel Messi, son zamanlarda Paris Saint Germain cephesinden topladığı eleştirilerle gündeme geldi. Yıldız oyuncunun son dönemde yaşadığı düşüş tepki çekerken, PSG taraftarı tarafından 2-0 kaybedilen Rennes maçında ıslıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler