Dünyaca Ünlü Pop Star Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliyor

13.08.2023 - 18:58 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 20:43

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı İngiliz oyuncu Alex Oxlade Chamberlain'in dünyaca ünlü pop star nişanlısı Perrie Edwards güzelliği ile büyülüyor.

Dünyaca Ünlü Pop Star Beşiktaş İçin İstanbul'a Geliyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon yüksek ihtimalle Beşiktaş forması giyecek olan 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Alex Oxlade Chamberlain'in dünyaca ünlü pop yıldızı nişanlısı Perrie Edwards, Siayh-Beyazlı ailenin yeni üyesi olacak.

İmza an meselesi

İngiliz basınının önemli kaynaklarından SkySports'un verdiği habere göre Oxlade Chamberlain, Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu 4 gğn önce Siyah-Beyazlılarla görüşmek için İstanbul'a gelmişti.

2016'dan bu yana birlikteler

Alex Oxlade Chamberlain ve Little Mix grbunun üyesi 2016'dan bu yana birlikte. Nişanlı olan ikilinin Xander adında bir bebekleri bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Redmond'un yerini başka bir İngiliz dolduruyor!
Habere Git

Dünyaca ünlü grup ile parladı

Perrie Edwards 2011'de aktif müzik hayatına başlayan pop grubu Little Mix ile şöhrete kavuştu. İngiliz kökenli grubun 6 stüdyo albümü bulunurken, 32 de single parçası piyasada yer alıyor.

Beşiktaş pop yıldızlarına alışık

2015-2018 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Sırp stoper Dusko Tosic'in eşi de Sırbistan'ın ünlü pop yıldızlarından Jelena Karleusa'ydı. Karleusa, Beşiktaş'ın 2016-2017 sezonundaki şampiyonluk kutlamasında da sahne almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler