Beşiktaş Redmond'un Yerini Başka Bir İngiliz Transferle Dolduruyor

12.08.2023 - 23:36 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 00:13

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı son olarak Liverpool forması giyen 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Alex Oxlade Chamberlain sağlık kontrollerinden geçecek.

Beşiktaş Redmond'un Yerini Başka Bir İngiliz Transferle Dolduruyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in başlaması ile beraber transfer çalışmalarına daha da hız vermesi beklenen Beşiktaş, Liverpool'dan ayrılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Alex Oxlade Chamberlain'in transferinde mutlu sona yaklaştı.

Anlaşma tamam

İngiliz basınının önde gelen kaynaklarından SkySports'un haberine göre Beşiktaş, Alex Oxlade Chamberlain ile 3 yıllık anlşama sağladı. Yıldız oyuncu Siyah-Beyazlılar için sağlık kontrolünden geçecek.

Redmond'un yerini dolduracak

Beşiktaş'a geçtiğimiz sezonun başında o dönem İngiltere Premier League'de mücadele eden Southampton'dan transfer ettiği İngiliz kanat oyuncusu Nathan Redmond özellikle Şenol Güneş döneminde etkili bir performans gösterse de sezon sonu takımdan ayrılarak Premier League'in yeni ekibi Burnley'e katıldı. Siyah-Beyazlılar, Chamberlain ile Redmond'un yerini doldurmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Macar sağ kanat!
Habere Git

Beşiktaş için İstanbul'a geldi

29 yaşındaki sağ kanatta da görev alabilen orta saha oyuncusu 3 gün önce Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a gelmişti. Yıldız oyuncu ile daha önce Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, İngiltere'de görüşmüştü.

Kara Kartal yüzde yüz bitirdi

Dünyaca ünlü futbol sitesi Transfermarkt, Alex Oxlade Chamberlain'in Beşiktaş'a transfer olma ihtimaline %100'lük bir oran vererek imzaların atılacağına işaret etti.

Sakatlığı şüphe yarattı!

Geçtiğimiz sezon hamstring bölgesinde ciddi bir sakatlık yaşayan Oxlade Chamberlain, Liverpool formasını tüm sezon 13 maça çıkarken 1 gollük katkı verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferde gaza bastı! İki yıldız yolda...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler