Beşiktaş Aaron Boupendza Transferi İçin Al-Arabi İle Temaslara Başladı

11.02.2022 - 16:56 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 17:10

Beşiktaş gelecek transfer dönemi çalışmasına başladı. Fenerbahçe'nin de gündemindeki eski Hataysporlu Aaron Boupendza için Al-Arabi ile temasa geçildi.

Beşiktaş Aaron Boupendza Transferi İçin Al-Arabi İle Temaslara Başladı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiası oldukça azalan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kadro planlaması doğrultusunda yapılanmaya gidecek olan Siyah-Beyazlılar, bu stratejiyi izleyerek golcü arayışlarına da hız kazandırdı.

Boupendza transferi bitmek üzere

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan eski Hataysporlu forvet oyuncusu Aaron Boupendza transferinde sona yaklaştı. Siyah-Beyazlılar, golcü oyuncunun kulübü Al-Arabi ile transfer görüşmelerine başladı. Gabonlu futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama seçeniğini de değerlendiren Kara Kartal, transferi 1 ay içerisinde bitirmenin peşinde.

Gol kralı oldu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza, ligde kaydettiği 22 gol ile gol kralı oldu. Gösterdiği başarılı performans ile birçok kulübün radarına giren Gabonlu golcü, 4,25 milyon Euro karşılığında Katar ekiplerinden Al-Arabi'nin yolunu tuttu.

Boupendza'nın bu sezonki performansı

Hatayspor ile 38 karşılaşmada görev alan Aaron Boupendza, 22 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı. Bu sezon ise Al-Arabi ile çıktığı 15 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'ye önerildi, Beşiktaş'ı seçti

Aaron Boupendza'ya ciddi bir maaş ödediği için mali yükten kurtulmak isteyen Al-Arabi, oyuncuyu Fenerbahçe'ye önerdi. Ancak 25 yaşındaki forvetin, Beşiktaş'ı tercih ettiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi reddetti, Beşiktaş'a imza atıyor!
Habere Git

Menajerinden açıklama

Aaron Boupendza'nın temsilcisi Serdar Dağlı, daha önce yaptığı açıklamada, "Şu an transfer zor ama sezon sonu için görüşmelere devam edeceğiz. Sezon sonunda ayrılmak istiyor. 5 milyon euro'ya transfer olan Boupendza 2 milyon dolar maaş alıyor. Türkiye'de ligi tanıyor ve çok seviyor. Türkiye'ye dönüşü neden olmasın?" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler