Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda (İlk 11'ler)

05.01.2022 - 09:39 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 19:59

Beşiktaş ile Antalyaspor, Katar'ın başkenti Doha'da bu akşam Süper Kupa maçında karşılaşacak. Siyah beyazlılar ikinci, güney ekibi ise ilk kupasının peşinde. İşte ilk 11'ler...

Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda (İlk 11'ler)

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Beşiktaş ile son kupa finalisti Antalyaspor, Süper Kupa şampiyonluğu için bu akşam kozlarını paylaşacak. 

Beşiktaş Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda bu akşam saat 20.45'te başlayacak maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi ATV'den takip edebilecek.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ertelenecek mi? Nihat Özdemir'den açıklama
Habere Git

Beşiktaş Antalyaspor maçının hakemi kim?

Süper Kupa maçını Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Elbil yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Attilla Karaoğlan.

Beşiktaş Antalyaspor maçının VAR hakemi kim?

Beşiktaş-Antalyaspor maçının VAR hakemi olarak Erkan Özdamar atandı. AVAR'da ise Özgüç Türkalp ve Erdinç Sezertam görev yapacak.

 

Beşiktaş Antalyaspor maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş:  Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Atiba, Kenan, Larin, Batshuayi

Antalyaspor:  Boffin, Bünyamin, Veysel, Bahadır, Güray, Poli, Hakan, Amilton, Ghacha, Doğukan Sinik, Mukairu

İlgini Çekebilir
Süper Kupa öncesi Atiba Hutchinson'dan sportif direktörlük cevabı
Habere Git

Beşiktaş Antalyaspor maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş'ta üst solunum enfeksiyonu bulgularına rastlanan Necip Uysal, Can Bozdağan, Salih Uçan, Güven Yalçın, Serdar Saatçı, Mehmet Topal ve Covid-19 testi pozitif çıkan Ghezzal ile sakatlıkları bulunan Mert Günok ve Gökhan Töre de karşılaşmada forma giyemeyecek. Fraport TAV Antalyaspor'da ise Covid-19 testi pozitif çıkan bir futbolcu ile temaslı üç futbolcunun maç kadrosundan çıkarıldığı açıklanmıştı. Kırmızı-beyazlı ekipte Fredy, Haji Wright, Doğukan Nelik ve Naldo'nun sakatlıkları ise sürüyor. 

Beşiktaş Antalyaspor maçı iddaa oranları

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında Süper Kupa maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Beşiktaş'ın galibiyetine 1.80 oran, beraberliğe 3.50, Antalyaspor'un galibiyetine ise 3.85 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.15, 2,5 Alt oranı 1.92, 3,5 Alt oranı 1.31 ve 4,5 Alt oranı 1.10 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.19, 2,5 Üst oranı 1.74, 3,4 üst oranı 2,51 ve 4,5 üst oranı 3,95 oldu.

İlk Süper Kupa'yı Beşiktaş kazandı

2006'de ilk kez oynanan Süper Kupa'yı Beşiktaş müzesine götürdü. Siyah-beyazlı takım, 30 Temmuz 2006'da Almanya'da oynanan maçta Galatasaray'a 1-0 üstünlük kurarak ilk kupanın sahibi oldu. Siyah beyazlılar daha sonra oynadığı 4 Süper Kupa finalini ise kaybetti.

Antalyaspor ilk kez oynayacak

Geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, Turkcell Süper Kupa'da ilk kez oynama şansı yakalayacak.

Kupada 6. kez yer alan Beşiktaş ise sadece bir defa kazanma başarısı gösterdi. 2006'daki ilk organizasyonda kupayı kazanan siyah-beyazlı takım 2007, 2009, 2016 ve 2017'deki kupa maçlarında rakiplerine mağlup oldu.

4. kez yurt dışında oynanıyor

Süper Kupa'nın ilk 3 organizasyonu Almanya'da gerçekleştirildi. Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaştığı ilk kupa maçı Frankfurt kentinde oynanırken, daha sonra sırasıyla Köln ve Duisburg şehirlerinde karşılaşmalar yapıldı. Almanya'daki maçlarda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray birer kez kupa sevinci yaşadı.

İlk kez Almanya dışında

Organizasyon 4. kez yurt dışında oynanacak. İlk 3 kupa organizasyonu Almanya'da gerçekleştirilirken, Katar ilk kez Turkcell Süper Kupa organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

Önder Karaveli ilk deneyiminde kupa peşinde

Beşiktaş'ın başında 6. maçına çıkacak olan Önder Karaveli ilk Süper Kupa deneyiminde şampiyonluk kazanmak istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasının ardından göreve getirilen Karaveli yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 4 maça çıkan Beşiktaş, 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi aldı. Beşiktaş, Karaveli'nin sorumluluğunda Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Altay'a 1-0 üstünlük kurarak son 16 turuna yükseldi.

Nuri Şahin 3. ayında kupa kazanabilir

Teknik direktörlük kariyerine 3 ay önce başlayan Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin kısa sürede ilk kupasını kazanma fırsatını yakaladı. Kırmızı beyazlı takımda Ersun Yanal'ın ardından göreve gelen genç teknik adam 14 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyet aldı.

İşte ilk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Pjanic, Kenan, Larin, Batshuayi

Antalyaspor: Boffin, Eren, Doğukan, Milosevic, Güray, Kudriashov, Poli, Crivelli, Ghacha, Bünyamin, Veysel

Senin için hazırladığımız haberler