Süper Kupa maçı öncesi Atiba Hutchinson'da sportif direktör açıklaması

04.01.2022 - 18:26 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 20:32

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi takım kaptan Atiba Hutchinson, gelecek sezon teknik heyette yer alıp almayacağını açıkladı

Süper Kupa maçı öncesi Atiba Hutchinson'da sportif direktör açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi  takım kaptanları Atiba Hutchinson ve Hakan Özmert ortak basın toplantısı düzenledi.

İlk olarak söz alan Hakan Özmert, zorlu karşılaşma öncesi şu ifadeleri kullandı:

 

"Çok heyecanlıyız"

 

"İyi hazırlandık. İnşallah bu isteğimizi kulüp olarak sahaya yansıtırız. Çok heyecanlıyız. İlk defa bu kupada mücadele ediyoruz. Dolayısıyla çok istekliyiz. Sonunda da umarım bu kupaya uzanırız." 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, TFF'ye başvurdu: Ligler ertelensin
Habere Git

"Gerçekten zor şartlar altında oluyor"

Takımda çıkan korona vakalarına da değinen Özmert "İki seneyi geçmek üzere pandemi. Tabii ki zor oluyor bizim açımızdan. Hepimizin sorumlulukları var ve maçlara bir yandan hazırlanırken diğer yandan da kendimizi korumamız gerekiyor. Gerçekten zor şartlar altında oluyor. Son zamanlar da aslında biraz rahatlamıştı ama son günlerde artış oldu. Etkileniyoruz tabii, üzülüyoruz. Arkadaşlarımız olunca veya herhangi bir temas olunca acaba bizde de var mı yok mu çünkü sürekli bir aradayız. İşin zorluğu ama Atiba'nın dediği gibi profesyoneliz, işimizi yapmaya devam ediyoruz en iyi şartlarda. Umarım bu günler geçer ve tüm dünya olarak eski günlerimize kavuşuruz." şeklinde konuştu.

"10-12 sene önce de bu kulüpte oynamıştım"

"Tabii ki kulüp içinde değişimler oluyor ama bizde genelde değişip gelenler başkanlar açısından söyleyeyim camianın adamları gerçekten. Sonuçta gelen herkesin düşüncesi aynı. Antalyaspor'un başarısı, daha iyi yerlere getirebilmek için ben üçünden de aynı özveriyi görüyorum. Dolayısıyla gelmiş ve geçmiş başkanlara teşekkür ediyorum çünkü bu farkı ben gördüm. 10-12 sene önce de bu kulüpte oynamıştım, baya bir şeyleri değiştiriyorlar. Kendi açımdan söyleyecek olursak çok fazla bir şey değişmedi. Mutluyum, huzurluyum. İnşallah bu kulüp altında nice başarılara kavuşuruz."

İlgini Çekebilir
Bir şok da Antalyaspor'da! Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldılar
Habere Git

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson ise Süper Kupa maçı öncesi şu ifadeleri kullandı:

 

"Biz bu galibiyeti elde etmek için her şeyimizi vereceğiz"

"İyi maçlar oynayan takıma karşı iyi oynayıp zaferle ayrılmak istiyoruz. Bunun için buraya geldik. Özel bir maç olacak, önemli bir maç olacak. Biz bu galibiyeti elde etmek için her şeyimizi vereceğiz. İyi bir performans vermek istiyoruz. Umarız galip gelen taraf biz olur ve yılın da ilk kupasını kazanmış oluruz."

"Bizler elimizden geleni yapmak zorundayız"

Takımda artan koronavirüs vakalarına da değinen Atiba "Dünya bu zor durumdan muzdarip. Bizler futbolcular olarak profesyonel olmak zorundayız, bizler elimizden geleni yapmak zorundayız. Bizlerin yapabileceği, kontrol edebileceği tek şey bu. Umarım bir an önce herkes sağlığına kavuşur ve herkes güvende olur." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon futbola veda etmesi beklenen ve Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon sportif direktörlük görevine getirilmesi planlanan Atiba Hutchinson, bu konu hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

 

"Takımıma yardımcı olmak istiyorum"

 

"Yarın önemli bir maçımız var ve bunun için buradayız. Ben sadece buna konsantre olmuş durumdayım şu anda. Sezonun geri kalanında elimden geleni yapıp takımıma yardımcı olmak istiyorum, çok çalışmayı istiyorum, istiyoruz. Elimizden gelenin de en iyisini yapmak istiyoruz. Şu anda tek söyleyebileceğim, tek düşündüğüm, tek konuşabileceğimiz şey bu. Gelecek için daha ileride zamanı geldiğinde düşünürüm. Burada olmak güzel. Aynı zamanda burada Dünya Kupası oynanacak. Bunun için de iyi bir prova şansı bu. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz buradaki misafirperverlikten dolayı çok memnunuz. Birazdan antrenmanda sahayı ve zemini de daha iyi göreceğiz, yarın da burada iki güzel ekip birbirine karşı mücadele olacaktır. İyi de bir maç olacaktır bence."

Atiba Hutchinson'ın performansı

Siyah beyazlı takımda 9. sezonunu geçiren Atiba, 2013-2014 sezonu öncesinde bonservis bedeli ödenmeden Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından transfer edildi. Kanadalı futbolcu, ülkesinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler