Beşiktaş Güven Yalçın'a Yeni Sözleşme Önerdi! Oyuncunun Yanıtı Bekleniyor

10.06.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 10:18

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'a yeni kontrat önerdi. Siyah-Beyazlılar, genç oyuncunun vereceği yanıtı beklemeye başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş Güven Yalçın'a Yeni Sözleşme Önerdi! Oyuncunun Yanıtı Bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzakta kalan Beşiktaş, yeni hocası Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni döneme güçlü şekilde girmek isteyen Siyah-Beyazlılar, transferin yanında sözleşmesi sona eren oyuncularla da görüşme yapıyor.

Güven için son teklif

Beşiktaş'ta sözleşmesi Haziran ayı sonunda bitecek olan Güven Yalçın'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu. Hürriyet'in haberine göre Siyah-Beyazlı yönetim, genç oyuncuya son teklifini iletti. Güven Yalçın ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş'ın son fiyatı verdiği ve oyuncudan gelecek yanıtı beklediği kaydedildi.

1,5 milyondan fazlası yok

Güven Yalçın ve menajeriyle görüşmeleri yürüten Ceyhun Kazancı'nın, yıllık 1,8 milyon Euro ve imza parası talep eden oyuncu cephesine karşılık 1,5 milyon Euro'dan daha fazla verilemeyeceğini söylediği belirtildi.

Menajeri Trabzonspor'a önerdi

Öte yandan geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki santrforun, menajeri tarafından Trabzonspor'a önerildiği iddia edildi. Bordo-Mavili yönetimin ise son kararı teknik direktör Abdullah Avcı'ya bıraktığı ifade edildi. Avcı'nın onay vermesi durumunda oyuncu ile ekonomik şartların konuşulması için görüşme gerçekleştirilecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a 90+4'te kötü haber
Habere Git

Güven Yalçın'ın performansı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 33 karşılaşmada görev alan Güven Yalçın, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler