Beşiktaşlı Emirhan İlkhan, Torino'ya Transfer Oldu | KAP Açıklaması

10.08.2022 - 08:41 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 11:28

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi: Siyah-beyazlılar, Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transfer olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaşlı Emirhan İlkhan, Torino'ya Transfer Oldu | KAP Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Emirhan İlkhan'ın transferi için İtalya Serie A takımı Torino ile anlaştığını duyurdu.

KAP açıklaması geldi

Siyah-beyazlı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcumuz Emirhan İlkhan'ın Torino F.C. S.P.A. Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.500.000 Avro garanti bedel ve oyuncunun Torino F.C. S.P.A. ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kesin transferi halinde, net transfer gelirinin %15'inin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır"

Ahmet Nur Çebi'den açıklama geldi...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, genç futbolcu Emirhan İlkhan'ın Torino'ya transferinin perde arkasını anlattı. 

Emirhan'ın transferi hakkında konuşan Başkan Çebi, “Emirhan’ın ayrılığı konusunda sosyal medyada rüzgar oluşturuldu. Neden suçlandığımı anlamıyorum. Bir sağlıksız muhalefet var. 18 yaşını geçtiği anda bir futbolcu ile yaptığınız geçmişteki kontrat geçersiz. 17 yaşındaki biri ile 5 yıllık kontrat yaparsanız 22 yaşına kadar sizinle olacağını zannetmeyin" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan N’Koudou’ya iki seçenek
Habere Git

4 yıllık sözleşme

Beşiktaş altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon A Takım'da 12 maçta süre alan ve 1 kez de rakip fileleri havalandıran 18 yaşındaki genç merkez orta saha İtalyan ekibi Torino ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

"Çok mutluyum"

İmza sonrası kulüp sitesine konuşan genç oyuncu, "Torino'yu gördüğümde çok beğendim ve baya şaşırdım. Torino'yu daha önceden biliyor ve izliyordum. Burada olduğum için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım burada olduğum için. Umarım beraber iyi işler başarırız. 

Bu yaz kampında Belgrad'da Radonjic ile tanışmıştım. Umarım takımda da iyi anlaşırız. Torino bu ülkenin sayılı kulüplerinden birisi. Kökü sağlam bir kulüp. Serie A'da zor bir lig. Dünyanın en iyi liglerinden birisi. Burada oynayacağım için de ayrıca mutluyum. 

"Tercih ettiğim pozisyon 8 ve 10 numara"

İki yönlü oyuncuyum yani box-box. Hem ileri hem geri yapan bir oyuncuyum, topla gitmeyi seven bir oyuncuyum. Hocanın da genç oyuncularla ilişkisi gerçekten iyi. Herkes çok övmüştü zaten. Onunla çalışacağım için ayrıca mutluyum.

Tercih ettiğim pozisyon 8 ve 10 numara" dedi.

Emirhan'dan veda mesajı

Senin için hazırladığımız haberler