Beşiktaş'a Mert Günok şoku! Sakatlanarak sahayı terk etti

27.09.2023 - 20:40 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 21:01

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olduğu maçta Siyah-Beyazlılar'ın file bekçisi Mert Günok sakatlandı.

Beşiktaş'a Mert Günok şoku! Sakatlanarak sahayı terk etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oluyor. Siyah-Beyazlılar 2-0 geride götürdükleri maçta bir de sakatlık şoku yaşadı.

Sakatlanarak oyunu terk etti

Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok 29. dakikada Yusuf Sarı'nın dışarı giden şutuna uzanırken yerde kaldı ve sonrasında sakatlanarak yerini Ersin Destanoğlu'na bıraktı.

Uzaktan avlandı

34 yaşındaki file bekçisi 8. dakikada Belhanda ve 17. dakikada ise M'Baye Niang'ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşlarda mağlup olarak kalesinde golleri gördü.

İlgini Çekebilir
Mert Günok, Club Brugge maçında duvar oldu!
Habere Git

Ağrılarına rağmen devam ediyordu

Beşiktaş'ta sakatlanan Mert Günok'un Club Brugge maçından kalan diz ağrısı bulunuyordu.  Kayserispor ve Adana Demirspor maçına hafif ağrılarla çıktı. 

Ersin Destanoğlu, Güneş döneminde ilk kez kalede

Beşiktaş'ta son olarak 10 Ekim 2022'de Hatayspor'a Süper Lig'de 2-1 kaybedilen maçta kalede görev alan ve sonrasında teknik direktör Valerien Ismael'in gidişiyle kaleyi Mert Günok'a kaptıran Ersin Destanoğlu, 11 ay sonra ilk kez kaleye geçti. 22 yaşındaki kaleci o dönem siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti.

Mert Günok kendini buldu

Şenol Güneş'in gelişi sonrası kaleyi devralan tecrübeli kaleci gösterdiği performansla milli takımda da birinci kaleci konumuna kadar yükseldi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kafilesi Adana'ya geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler