Beşiktaş’a Trabzonspor maçı öncesi 2 iyi, 2 kötü haber /Süper Lig haberi

12.10.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 15:19

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan Trabzonspor maçında yok. Salih Uçan ve Berkay Vardar’ın antrenmanlara başlaması ise sevinç yarattı.

Beşiktaş’a Trabzonspor maçı öncesi 2 iyi, 2 kötü haber /Süper Lig haberi

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, pazar akşamı Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak. Son dönemlerde İstanbul'da rakibine diş geçiremeyen siyah beyazlılar, mutlak 3 puan hedefliyor. Ancak diğer yandan sakatlıklar da teknik heyeti düşündürüyor. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan 4 oyuncuya dair son bilgilere Ajansspor ulaştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş açıkladı, Trabzonlular isyan etti!
Habere Git

Saiss ve Emrecan'ın şansı yok

Giresunspor maçında sakatlanan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'ın Trabzonspor'a karşı şansı hemen hemen yok. İki oyuncunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.  

Salih Uçan ve Berkay Vardar döndü

Önceki hafta sakatlanan Salih Uçan ise takıma döndü. Dün düz koşulara başlayan oyuncu, bugünkü idmandaysa takımla birlikte çalıştı. Önceki haftalarda sakatlanan bir diğer orta alan oyuncusu Berkay Vardar da takıma döndü.

İlgini Çekebilir
Fikirtepe patlamasından dram çıktı! Beşiktaşlı Maryam…
Habere Git

Valerien Ismael’in stoper sıkıntısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in sakatlıklar sonrası stoperde kime görev vereceği ise merak konusu. Tayyip Taha Sanuç’un yeri garanti. Tayyip Taha’nın savunmadaki ortağı ise Necip Uysal, Wellinton ve Francisco Montero’dan biri forma şansı bulacak. Necip Uysal’ın oynaması halinde 3 Türk kontenjanı kale ve stoperlerde kullanılacak. Savunma kanatları, orta alan ve forvette yabancılar görev yapabilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler