Beşiktaş'ta bir sakatlık haberi daha! Antalyaspor maçında 5 eksik

17.09.2021 - 18:06 | Son Güncellenme: 17.09.2021 - 20:34

Beşiktaş'ta sakatlık haberleri peş peşe geliyor. Siyah-beyazlılarda Kevin N'Koudou da Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta bir sakatlık haberi daha! Antalyaspor maçında 5 eksik

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou, Antalyaspor maçında oynamayacak. Siyah-beyazlılarda Domagoj Vida, Welinton, Umut Meraş ve Alex Teixeira'dan sonra Fransız futbolcu da zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

Beşiktaş lige sıkıntılı dönüyor

Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 2-1 yenilen Kartal gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Sergen Yalçın'ın öğrencileri yarın Antalyaspor'a karşı deplasmanda zorlu bir mücadele verecek. 

İlgini Çekebilir
'Yetiş Necip!' Görev bir kez daha onu bekliyor...
Habere Git

N'Koudou Antalya maçına yetişmedi

Ancak karşılaşma öncesi sakatlardan gelen haberler can sıkıyor. Fatih Karagümrük maçında yaşadığı problem nedeniyle oyuna devam edemeyen ve Dortmund karşılaşmasından kısa süre önce kadrodan çıkarılan N'Koudou, Antalyaspor deplasmanında da sahada olmayacak.

Dortmund maçında Welinton da sakatlandı

Beşiktaş'ta ayrıca Domagoj Vida, Umut Meraş, Alex Teixeira ve Welinton gibi isimlerin de sakatlıkları bulunuyor. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Borussia Dortmund maçında sakatlanan Welinton'un uyluk kemiğinde kemik ödemi ve diz eklem kapsülünde gerilme saptandığı belirtilmişti.

 

İşte Beşiktaş'ın Antalya kamp kadrosu

Sergen Yalçın'ın Fraport TAV Antalyaspor maçı kafilesinde yer verdiği futbolcular şöyle:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice Nsakala, Kenan Karaman.

Senin için hazırladığımız haberler