'Yetiş Necip!' Görev bir kez daha onu bekliyor...

17.09.2021 - 18:27 | Son Güncellenme: 17.09.2021 - 18:43

Beşiktaş'ta Vida ve Welinton'un sakatlığından sonra savunmada kim oynayacak sorusu tartışılıyor. Sergen Yalçın'ın kafasındaki ilk isim Necip Uysal.

'Yetiş Necip!' Görev bir kez daha onu bekliyor...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta sakatlıklar Antalyaspor maçı öncesi kadro konusunda sıkıntı yarattı. Özellikle savunmanın ideal stoper ikilisi Domagoj Vida ile Welinton'un forma giyemeyecek olması gözleri bu bölgeye çevirdi.  

'Joker' Necip yine iş başında

Bu gelişmenin ardından siyah-beyazlılarda şans bulduğu her maçta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Necip Uysal bir kez daha göreve çağrıldı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yarın oynanacak Süper Lig mücadelesinde savunmayı Montero-Necip ikilisi ile kurması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a yıldız futbolcudan kötü haber! Antalyaspor maçında yok
Habere Git

Salih Uçan kırmızı gördü, Necip yetişti

Daha önce de sağ bek ve orta saha gibi kendisine ihtiyaç duyulan her bölgede sorumluluktan kaçmayan Necip bu sezon ligdeki 3 maçta da süre aldı. İlk hafta Çaykur Rizespor önünde son 3 dakika forma giyen tecrübeli oyuncu, Fatih Karagümrük maçında da Salih Uçan kırmızı kart görünce oyuna alınmış ve 41 dakikma görev yapmıştı. 

Alternatifleri Serdar ve Mehmet Topal

Son olarak Yeni Malayaspor karşılaşmasında ise 90 dakika sahada kalan Necip Uysal'ın Antalya maçına ilk 11'de başlaması kesin gibi. Beşiktaş'ta Necip'in yanısıra kadroda orijinal olarak yalnızca genç Serdar Saatçı yer alırken, Mehmet Topal da bu bölgede oynayabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler