Colley, Salih, N'Koudou, Dele Alli, Ghezzal ve Tayyip Talha, Antalyaspor Maçında Yok

05.05.2023 - 15:19 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 15:27

Süper Lig'de Antalyaspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Omar Colley, Salih Uçan, Kevin N'Koudou, Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç oynamayacak.

Colley, Salih, N'Koudou, Dele Alli, Ghezzal ve Tayyip Talha, Antalyaspor Maçında Yok

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak. Siyah-beyazlı takımın oynayacağı mücadele öncesi kamp kadrosu belli oldu.

6 futbolcu Antalyaspor maçında yok

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan altı futbolcu Antalyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Omar Colley, Salih Uçan, Kevin N'Koudou, Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

İşte Beşiktaş'ın Antalyaspor maçı kamp kadrosu

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Antalyaspor maçının kamp kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Welinton Souza, Valentin Rosier, Onur Bulut, Romain Saiss, Necip Uysal, Berkay Vardar, Arthur Masuaku, Semih Kılıçsoy, Alexandru Maxim, Demir Ege Tıknaz, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Tayfur Bingöl, Atiba Hutchinson, Nathan Redmond, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Jackson Muleka, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar.

İlgini Çekebilir
"En kral koalisyon Fenerbahçe-Galatasaray"
Habere Git

Beşiktaş, 3 sırada

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş 19 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 65 puanla 3. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 mağlubiyet ile aldığı 36 puanla 12. sırada bulunuyor.

Kartal, deplasmanda 26 puan topladı

Beşiktaş bu sezon süper Lig'de çıktığı 15 deplasman müsabakasında 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Deplasmanda 26 puan toplayan Kartal, söz konusu maçlarda 25 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde de 15 gole engel olamadı.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı Mete Kalkavan'ın

Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

Antalyaspor - Beşiktaş maçının günü, saati, kanalı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Mücadele 6 Nisan Cumartesi (yarın) saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayımlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler