Beşiktaş'ta Adem Ljajic'ten şok istek! Transfer çıkmaza girdi

20.01.2022 - 10:46 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 11:26

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Adem Ljajic, siyah beyazlı yönetimden takımdan ayrılmak için flaş bir talepte bulundu! Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'ten şok istek! Transfer çıkmaza girdi

Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Douglas, Jeramain Lens, Adem Ljajic ve Fabrice N'Sakala'nın devre arasında transfer olarak takımdan ayrılmasını bekliyor.

Başakşehir Ljajic'i istiyor

Bu futbolcular arasında yer alan Sırp futbolcu Adem Ljajic'i Süper Lig ekibi Başakşehir'in transfer etmek istediği belirtiliyordu.

Yarım dönemlik alacağının 800 bin Euro'luk bölümünü istedi 

Fotomaç'ın haberine göre 30 yaşındaki orta saha Beşiktaş'tan ayrılması durumunda yarım dönem için alacağı olan 1.6 milyon Euro'nun 800 bin Euro'sunu talep etti. Maaşının geri kalan 500 bin Euro'sunu Başakşehir'den alabileceğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Nereden nereye! Beşiktaş'ın Rıdvan'ı olacaktı...
Habere Git

Yönetim reddetti, Başakşehir transferi askıya aldı

Ljajic bu teklifiyle 300 bin Euro'yu Beşiktaş'ta bırakacağını bildirse de yönetim bu teklifi kabul etmedi. Bu gelişmeler üzerine Başakşehir Ljajic transferini askıya aldı.

6,5 milyon Euro'ya transfer edildi

29 Eylül 1991 doğumlu Adem Ljajic, Partizan takımında futbola başladı. Fiorentina, Roma, Inter ve Torino gibi kulüplerde forma giyen Ljajic, son olarak 6,50 Milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a imza attı.

Bu sezon hiç maça çıkmadı

Bu sezon hiç maça çıkamayan Adem Ljajic, daha önce Beşiktaş forması ile 85 maçta görev aldı. 30 yaşındaki on numara, 18 kez gol sevinci yaşarken, 26 kez de asist yaptı.

Kariyer boyunca toplam 391 maça çıkan Adem Ljajic, 82 kez rakip fileleri havalandırdı. Ljajic, 77 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler