Beşiktaş'ta Tavan Ücret Belirlendi!

31.05.2023 - 09:27 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 09:35

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşabilecek bir kadro kurmak isteyen Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta tavan bonservis bedeli belirlendi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Tavan Ücret Belirlendi!

Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşılabilecek güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı takım, tavan bonservis bedelini de belirledi. İşte detaylar...

Beşiktaş, mali disiplinden taviz vermeyecek

Skorer'de yer alan habere göre; iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar mali disiplinden yine taviz vermeyecek. Sözleşmeleri biten Atiba, Nkoudou ve Welinton’la vedalaşacak olan Kartal öncelikle bu futbolcuların boşluğunu dolduracak. İhtiyaçlar doğrultusunda önemli takviyeler de gerçekleştirilecek.

Bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş’in talepleri belirleyici olacak. Güneş, transfer konusunda hem yönetim hem de Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile zaman zaman görüş alışverişinde bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Aslan'a dev gelir!
Habere Git

Tavan bonservis bedeli 3 milyon Euro 

Beşiktaş’ta dış transferde tavan bonservis bedeli 3 milyon Euro olarak belirlendi. Siyah-beyazlılar ilk etapta Güneş’in kriterlerine uygun ve boşta olan oyuncularla anlaşmaya çalışacak.

Bonservis bedeli ödenerek transfer yapılması halinde ise 3 milyon Euro'nun üzerine çıkılmayacak. Kartal bu sezon başı ve devre arası transferde yaklaşık 25 milyon Euro'luk bonservis harcaması yaptı. 

Siyah-beyazlılar; Gedson (6 milyon Euro), Rosier (4,8 milyon Euro), Muleka (3,3 milyon Euro), Hadziahmetovic (3,2 milyon Euro), Colley (2,3 milyon Euro), Emrecan (2 milyon Euro), Tayyip Talha (1,5 milyon Euro), Kerem Atakan (1,4 milyon Euro) ve Onur Bulut’u (1 milyon Euro) renklerine bağladı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
Habere Git

Bu arada Süper Lig’de 36. haftayı bay geçen Beşiktaş cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü.

Senin için hazırladığımız haberler