Beşiktaş, Yerry Mina'ya Resmi Transfer Teklifi Yaptı!

25.06.2023 - 19:04 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 19:25

Son dakika | Beşiktaş, Everton'dan ayrılacak olan Yerry Mina'ya resmi transfer teklifi yaptı. Kolombiyalı stoper için yarış sürüyor. İşte detaylar...

Beşiktaş, Yerry Mina'ya Resmi Transfer Teklifi Yaptı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş, gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi. Harekete geçen Siyah-Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başladı.

Kartal'da öncelik stoper

Hücum hattı ve orta sahaya da takviyede bulunması beklenen Beşiktaş'ta öncelik stoper. Tayyip Talha'nın sakatlığı ve Welinton ile yolların ayrılacak olması özellikle sağ ayaklı stoper eksiğini oluşturuyor. Takımda kalmak istemeyen Romain Saiss ile ayrılığın gündemde olması ise stoper transferini bir numaralı hedef haline getirdi.

Beşiktaş, Mina'ya resmi teklif yaptı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Premier Lig ekibi Everton'dan ayrılması beklenen Yerry Mina ile ilgileniyor. Siyah-Beyazlılar, Kolombiyalı stoper için resmi teklifte bulundu.

İlgini Çekebilir
Prensipte anlaşıldı! İşte Emrecan Bulut'un Beşiktaş'a maliyeti
Habere Git

İşte Mina transferinde Beşiktaş'ın rakipleri

Kara Kartal, Yerry Mina transferinde yalnız değil. Birçok takım oyuncuyu transfer listesine tutuyor. Serie A ekiplerinden Bologna, Ligue 1 temsilcisi Lens ve La Liga 2'de mücadele eden Granada, Mina ile ciddi şekilde ilgileniyor.

2018'de Barcelona'ya gitti

23 Eylül 1994 doğumlu Yerry Mina, ülkesi Kolombiya'da futbola başladı. Palmeiras'a imza atarak Brezilya'ya giden savunmacı, 2018'de 12.4 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

Everton 30 milyon Euro verdi

İspanyol devinde yarım sezon geçiren Yerry Mina, 30.25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig temsilcisi Everton'ın yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon 8 lig maçına çıkabilen 28 yaşındaki futbolcu, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli stoper, 3 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Ganalı stoper! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler