Chelsea takım otobüsüne yakıt alamadı!

11.03.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 23:07

Tüm hesapları ve kredi kartları dondurulan İngiltere Premier Lig'in dev takımlarından Chelsea, takım otobüsü için yakıt bile satın alamayacak durumda.

Chelsea takım otobüsüne yakıt alamadı!

Rus milyarder Roman Abramovich, 19 yıl önce İngiliz iş insanı Ken Bates'e 230 milyon dolar ödeyerek satın aldığı Chelsea'nin tüm hesapları ve kredi kartları donduruldu. Chelsea, takım otobüsü için yakıt bile satın alamayacak durumda. 

Chelsea'ye yasaklar geldi

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri müdahalenin ardından Abramovich'in satma kararı aldığı Chelsea, yeni sahibinin kim olacağını beklerken İngiliz hükümetinin Rus milyarder hakkındaki yaptırımlarıyla büyük bir darbe daha yedi. Kulübün transfer yapması, yeni sözleşme imzalaması, bilet satması da yasaklandı.

İlgini Çekebilir
Chelsea'yi satışa çıkaran Abramovich, Türkiye'de! Muhsin Bayrak ile pazarlık...
Habere Git

Banka hesapları donduruldu yakıt alınamadı

İngiliz Sky Sports'un haberine göre son olarak Barclays tarafından Chelsea'nin banka hesabı donduruldu. Banka, Chelsea'ye sezon sonuna kadar Premier Lig'de mücadele etmesi için verilen lisansı değerlendirmek için zaman istedi. The Athletic'in haberine göre ise Chelsea'nin banka hesabının yanı sıra şirket kredi kartlarına da yasak geldi. Kartların dondurulmasının ardından kulüp otobüsüne yakıt alınamadı.

Muhsin Bayrak: 'Kulübü satın alabilirsiniz' diye mail geldi

Chelsea Kulübü'ne talip olan Bitlisli iş insanı Muhsin Bayrak "Bugün hem kulüpten hem de İngiltere devletinden bize bir mail geldi. İngiltere Ticaret Bakanlığı'ndan 'kulübü satın alabilirsiniz' diye mail geldi. Bir yatırımcının mal varlığına el koyulmuş. Ben İngiltere'nin hangi kanuna güvenerek gidip futbol kulübünü satın alacağım? Biz daha maile cevap vermedik. Abramovich dostumuzla da bugün konuşuyor olacağız. Dünya artık Türk şirketlerinin de gücünün olduğunu gördü. Biz süreci takip ediyoruz. Kulübün şu anda değeri inanılmaz şekilde düştü." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler