Brezilya Basını Duyurdu! İşte Beşiktaş'ın Anlaştığı Futbolcu | Transfer Haberleri

26.04.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 26.04.2023 - 09:03

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın, Olympiakos'tan ayrılan James Rodriguez ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. İşte detaylar...

Brezilya Basını Duyurdu! İşte Beşiktaş'ın Anlaştığı Futbolcu | Transfer Haberleri

Süper Lig'in 32. haftasında 30 Nisan Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı takım için Brezilya basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

James Rodriguez'in Beşiktaş forması giyeceği iddia edildi

Fanatik'te yer alan habere göre; uzun süredir adı gündemde olan ve Galatasaray'ın da ilgilendiği James Rodriguez konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Oyuncuyla yakın temasta olan Beşiktaş için Brezilya basınından da iddialar geldi. Oyuncunun gelecek sezon siyah beyazlı formayı giyeceği belirtildi.

Haberde Rodriguez'in daha önce formasını giydiği Real Madrid nedeniyle İspanya'dan bir takımla anlaşmaya öncelik (Real Betis) verdiği detayı da paylaşıldı. Fakat bunun zor olduğu kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Şampiyon Fenerbahçe!
Habere Git

"Beşiktaş'a gitmesi yüksek ihtimal"

"Rodriguez eski popülaritesinde değil. Geçmiş dönemdeki gibi bir pazarı yok. İspanya'da umduğu teklifleri bulması çok çok zor. Bu nedenle en ciddi talibi olan Beşiktaş'a gitmesi yüksek ihtimal" yorumu yapıldı.

Bir diğer aday Mohamed Elyounoussi

Haziran ayında kulüple sözleşmesi bitecek olan Kevin N’Koudou’nun yerine de takviye yapmak isteyen Kara-Kartal, yıldız bir isimle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig ekibi Southampton’ın yıldızı Mohamed Elyounoussi’yi kadrosuna katmak istiyor. 

Sezon sonu boşa çıkacak

İtalyan ekibi Roma’nın yıldız kanat oyuncusu Stephan El Shaarawy için girişimlerine devam ederken Elyounoussi için de temaslara başlayan idareciler, sezon sonu boşa çıkacak olan 1,78’lik Norveçli futbolcuyu renklerine bağlamayı amaçlıyor.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi ve Orta'ya acil çağrı: Konuşmaları açıklayın
Habere Git

18 milyon Euro’ya transfer oldu

Kariyerinde daha önce Basel ve Celtic gibi kulüplerde forma giyen 28 yaşındaki hücumcu, 5 yıl önce Basel’den Southampton’a 18 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 

Bir dönem Beşiktaş’ın transfer radarında yer alan deneyimli futbolcu, maliyetinin yüksek olması sebebiyle transfer edilememişti. Ancak şimdi oyuncunun boşa çıkacak olması Siyah-Beyazlı yönetimin bu transfer konusunda iştahını artırıyor.

Senin için hazırladığımız haberler