Bruno Fernandes: Cristiano Ronaldo ile bir problemim yok!

18.11.2022 - 15:01 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 15:57

Manchester United'in yıldız futbolcusu Bruno Fernandes, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile arasında bir problem olmadığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Bruno Fernandes: Cristiano Ronaldo ile bir problemim yok!

Spor dünyası son günlerde Cristiano Ronaldo'nun açıklamalarıyla sarsılıyor. Açıklamaların ardından 37 yaşındaki yıldızın hem Manchester United'tan hem de Portekiz Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Bruno Fernandes ile arasının bozulduğu iddia edildi. Fernandes'ten iddialara yanıt geldi.

"Benim kimseyle problemim yok."

Portekiz'in Nijerya ile oynadığı hazırlık maçının ardından İngiliz haber kanalı Sky Sports'a konuşan Bruno Fernandes şunları söyledi: "Benim kimseyle problemim yok. Ben sadece işimi yapıyorum. Daha önce bir koçumun bana söylediği gibi kontrol edebileceğim tek şey kendim. Bence hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Kendini kontrol etmelisin, elinden gelenin en iyisini yapmalısın. Hepsi bu."

Portekiz Nijerya'yı 4-0 yendi

Portekiz Milli Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası öncesindeki son maçına dün Nijerya karşısında çıktı. Kırmızı yeşilli ekip rakibini 4-0 yendi. Portekiz'in gollerini Bruno Fernandes (2 gol), Gonçalo Ramos ve Joao Mario kaydetti. Son günlerin olay ismi Cristiano Ronaldo, geçirdiği mide rahatsızlığı sebebiyle maçın kadrosunda yer almadı.

İlgini Çekebilir
Manchester United'tan Ronaldo için açıklama: Süreç...
Habere Git

Tokalaşma videosu çok konuşuldu

Ronaldo'nun açıklamalarının ardından Manchester United oyuncularının tepkisi çok merak edilmişti. 37 yaşındaki oyuncuya ilk tepki Bruno Fernandes'ten gelmişti. Sosyal medya üzerinden yayımlanan bir videoda Portekiz Milli Takımı kampına gelen Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo'nun omzuna dokunmuştu. Bunu fark eden Ronaldo, takım arkadaşının elini sıkmak istemişti. Fernandes bunun üzerine soğuk bir tavırla Portekizli oyuncunun elini sıkmıştı. Ronaldo'nun bu tepki karşısında şaşırdığı anlar da kameralardan kaçmamıştı.

İşte o anlar

Ronaldo ne söyledi

Portekiz'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, İngiliz gazeteci Piers Morgan'a açıklamalarda bulundu. Ronaldo madde madde özetlemek gerekirse şunları söyledi: 

  • Erik Ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o da bana saygı duymuyor.
  • 12 yıl sonra Manchester United'a geri döndüm fakat kulüpte hiçbir ilerleme yok. Her şey bıraktığım gibi.
  • Manchester United tarafından ihanete uğradım. Bunu sadece teknik ekip değil kulüp içindeki bazı kişilerde yaptı.
  • Geçen sezon Ralf Ragnick teknik direktör olarak göreve getirildi. O güne kadar onun adını bile duymamıştım.
  • Manchester United'in en iyi kulüp olmasını istiyorum fakat bunu engelleyenler var.

 

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan flaş Messi sözleri: ''Kariyerimi noktalarım''
Habere Git

Manchester United'tan yanıt geldi

Cristiano Ronaldo'nun tüm dünyada olay yaratan açıklamalarının ardından Manchester United, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Yayımlanan açıklamada şunlar yazıyordu: "Cristiano Ronaldo'nun açıklamalarının ardından gerekli adım atılmıştır. Süreç bitene kadar tarafımızdan başka bir açıklama yapılmayacaktır."

Dünya Kupası'nı kazanırsa emekli olacak

37 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Piers Morgan'a yaptığı verdiği röportajda Dünya Kupası'nı kazanması halinde futbolu bırakacağını söyledi. İşte Portekizli futbolcunun emeklilik hakkındaki sözleri: "2-3 yıl daha futbol oynayabileceğimi düşünüyorum. 40 yaşında emekli olmak gibi bir düşüncem var fakat 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanırsak emekli olacağım. %100 emekli olacağım."

Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki grubu ve fikstürü

Portekiz, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda H Grubu'nda mücadele edecek. Kırmızı yeşilliler, gruptan çıkmak için Gana, Portekiz ve Güney Kore ile karşılaşacak.

Portekiz'in Fikstürü:

  • 24 Kasım Perşembe, saat: 19.00, Portekiz - Gana
  • 28 Kasım Pazartesi, saat: 22.00, Portekiz - Uruguay
  • 2 Aralık Cuma, saat: 18.00, Güney Kore - Portekiz
İlgini Çekebilir
Ronaldo'lu Portekiz Dünya Kupası'na hazır!
Habere Git

Portekiz'in Dünya Kupası kadrosu

Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos tarafından belirlenen 2022 FIFA Dünya Kupası kadrosu ise şöyle: 

  • Kaleci: Jose Sa, Diogo Costa, Rui Patricio
  • Defans: Dalot, Cancelo, Ruben Dias, Pepe, Antonio Silva, Nuno Mendes, Guerreiro
  • Orta Saha: Ruben Neves, Bruno Fernandes, Vitinha, Bernardo Silva, Palhinha, William Carvalho, Danilo Pereira, Othavio, Matheus Nunes, Joao Mario, Rafael Leao, Ricardo Horta
  • Forvet: Joao Felix, Andre Silva, Gonçalo Ramos, Cristiano Ronaldo
Senin için hazırladığımız haberler