Bünyamin Gezer Masada Bacağını Havaya Kaldırdı

22.05.2023 - 11:08 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 11:15

Eski hakem Bünyamin Gezer, Adana Demirspor-Beşiktaş maçında Cenk Tosun'un penaltı beklediği pozisyonu yorumlarken stüdyoda ağızları açık bırakan bir hareket yaptı.

Bünyamin Gezer Masada Bacağını Havaya Kaldırdı

AJANSSPOR-HABER

Eski hakem Bünyamin Gezer, Adana Demirspor-Beşiktaş maçındaki tartışmalı pozisyonları yorumlarken izleyenleri hayrete düşüren bir hareket yaptı. Daha önceleri de pozisyonları anlatırken yaptığı hareketlerle sosyal medyada tartışılan Gezer, yine çok eleştirilecek bir davranışta bulundu.

Gezer izleyicileri şaşkına uğrattı

TRT Spor'da Hünkar Mutlu'nun sunduğu, Tarık Üstün'ün de yorumcu olarak yer aldığı Teknik Analiz programında hakem kararlarını yorumlayan Bünyamin Gezer, ilginç bir sahneye imza attı. Gezer, masada otururken bacağını havaya kaldırdı! O anlar izleyenciler tarafın şaşkınlıkla karşılandı.

Cenk Tosun'un hareketini yorumladı

Eski ünlü hakem Bünyamin Gezer, Beşiktaş'ın deplasmanda 4-1 kazandığı Adana Demirspor maçında rakip oyuncu Kevin Rodrigues'in, kafa vurmak isteyen Cenk Tosun'un çenesine gelen ayağı nedeniyle penaltı tartışması yaratan pozisyonu yorumladı.

İlgini Çekebilir
Icardi uçuşa geçti, Valencia geride kaldı!
Habere Git

Hünkar Mutlu ve Tarık Üstün de şaşırdı

Gezer, bu pozisyonu yorumlarken masasında sandalyesinde oturur haldeyken sağ bacağını tutup havaya kaldırdı. Haliyle ortaya televizyonlarda görmeye alışık olmadığımız garip bir görüntü oluştu. Gezer'in bu hareketi programdaki Hünkar Mutlu ve Tarık Üstün tarafından da şaşkınlıkla izlendi.

Hareketiyle Süperman'e benzetildi

Gerek üsulbuyla gerekse de pozisyonları yorumlarken yaptığı bendensel hareketlerle kamu yayıncılığı sınırlarını aşan çizgisiyle dikkat çeken Bünyamin Gezer, geçen haftalarda yaptığı bir hareketle de sosyal medyada Süperman karekteriyle özdeşleştirilen paylaşımlara konu olmuştu.

Gezer, polislik ve hakemlik yaptı

1972 yılında Amasya'da dünyaya gelen Bünyamin Gezer, Trabzon Polis Okulu'ndan mezun oldu. Polisken hakemlik de yapan Gezer, 2005-06 sezonunda Süper Lig'de maç yönetmeye başladı. Gezer, 13 Ekim 2011 yılında faal futbol hakemliğini bıraktı. Çeşitli medya organlarında yazarlığın yanı sıra televizyonlarda yorumculuk yapan Gezer, 2019-2020 sezonunda Kuddusi Müftüoğlu'nun başkanlığını yaptığı Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) yer aldı.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Beşiktaş'a övgü: "Bu ortalama seni şampiyon bile yapar"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler