Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi ve Wanda Nara Maldivler'e Gitti

16.11.2022 - 15:21 | Son Güncellenme: 16.11.2022 - 15:34

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi, daha önce ayrıldıklarını açıkladığı sevgilisi Wanda Nara ile Maldivler'e gitti. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi ve Wanda Nara Maldivler'e Gitti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlarla dikkat çekti. Sarı-Kırmızılı takımın, sezon başında Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi, özel hayatındaki çalkantılardan dolayı çokça gündeme geldi. Sevilgisi Wanda Nara'nın ayrılık açıklamasının ardından biten ilişke tekrar filizlenmeye başladı.

Maldivler'den paylaşım yaptılar

Sosyal medyadan henüz birlikte fotoğraf paylaşmayan ikili, gittikleri yerlerden yaptıkları paylaşımlarla sinyal verdi. Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Katar'daki Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı Maldivler'de tatil yaparak değerlendirdi. Wanda Nara'nın aynı gün Maldivler'den paylaşımda bulunması, ikilinin bir arada olabileceği fikrini doğurdu.

Wanda Nara'nın L-Gante ile aşk yaşadığı iddiası

Icardi'den ayrıldıktan sonra rapçi L-Gante ile birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atılırken Wanda Nara, Arjantinli sanatçının klibinde oynamış ve ikilinin aşk yaşadığı iddialarını güçlendirmişti.

Galatasaray maçında tribündelerdi

Bu olayların ardından Wanda Nara, Galatasaray maçında Icardi ile görüntülendi. Sarı-Kırmızılılar'ın Ofspor'u 2-1 yendiği maçı tribünden takip eden Mauro Icardi'nin yanında Wanda Nara da bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler