Çağdaş Atan:Ben buradayım, gemiyi karaya yanaştıracağız

12.11.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 18:56

Süper Lig'de Beşiktaş'ın evinde Rams Başakşehir'i 1-0 konuk ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan:Ben buradayım, gemiyi karaya yanaştıracağız

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş evinde konuk ettiği Rams Başakşehir'i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

"Üçüncü bölgede çok ürkek davranıyoruz"

Hücum etmekte ve bitiricilikte sorun yaşadıklarını dile getiren Atan "İlk yarı aslında hem geriden oyun kurma hem de topa sahipken istediğimiz her şeyi yaptık. Topu ikinci bloğa taşıdık ama deplasman maçlarında ceza sahası içine girmeye ve üçüncü bölgeye oyunu taşımakta çok ürkek davranıyoruz. Az şut atıp az atak sonlandırıyoruz. Final yapamama durumu hiç yakışmıyor. " dedi.

"Kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum"

Maçın kendileri için hakkının mağlubiyet olmadığını vurgulayan genç teknik direktör "Baktığınız zaman Beşiktaş yeni bir motivasyonla sahada mücadele etti ama ben çok da kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum açıkçası. Kazanacak oyunu oynadığımızı düşünmüyorum ama kaybedecek hiçbir pozisyon yoktu." dedi.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'dan maç sonu Ghezzal açıklaması: "Ağladı, anlamadık"
Habere Git

"Ben buradayım"

Son olarak camiasına birlik mesajı veren Çağdaş Atan "Çok fazla söylenecek bir şey kalmadı. Final maçlarına çıkıyoruz. Bu bütün oyuncularım için geçerli, kulüp için de geçerli. Ben buradayım, bu gemiyi karaya sağ salim yanaştıracağız, hiçbir şüphemiz yok. Yönetimimiz, başkanımız bu işe konsantre olmuş durumdalar. Bize de güveniyorlar sağ olsunlar. Daha fazla sahada konuşup galibiyet alma vakti geldi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler