Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "Kulüp Batağın İçinde"

13.08.2023 - 00:54 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 01:02

Son dakika | Kayserispor, Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray karşısında 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından teknik direktör Çağdaş Atan açıklama yaptı.

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "Kulüp Batağın İçinde"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kayserispor, kendi evinde son şampiyon ile 0-0 berabere kalarak, maratona 1 puanla başladı. Mücadelenin ardından Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

"Kazandığımız toplar bizim için en tehlikeli anlar"

Çağdaş Atan, "Oyuncularımı ne kadar tebrik etsem az. Birçok pozisyon yakaladık. Geçiş ataklarını çok iyi yaptık. Galatasaray çok iyi baskı takımı. Kazandığımız toplar bizim için en tehlikeli anlar. Çünkü Galatasaray karşı presi çok iyi yapabiliyor. İlk yarı birkaç kritik pas hatası yaptık ama oyunun genelinde o çıkışları çok iyi yaptık" şeklinde konuştu.

"3 puanı kaçıran taraf biz olduk"

Sözlerine devam eden Atan, "Bunu saygısızlık olarak algılamasın insanlar ama bugün 3 puanı kaçıran taraf biz olduk. 60 dakika çok iyi pres yaptık. Galatasaray'ın beklediğini, hücum ettiğini bildiğimiz için belki de hayatımda ilk defa 6-2-2 bazen de 6-3-1 durarak rakibin öndeki hatlarını kapadık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da meteor yağmuru yok!
Habere Git

"Bizim güvencemiz başka şeyler"

Atan, "Beraber çalışmaktan keyif alan bir takımız. Çok güzel hayallerimiz var. Belki başka takımlar çok iyi transferler yapabilirler. Bu iş bütçe işi. Bu onların doğal hakkı. Çok önemli kadrolar var. Ama bizim güvencemiz başka şeyler" açıklamasını yaptı.

"Gökhan Sazdağı'ın haberi yok, kaptanlardan biri yaptık"

Başarılı hoca, "Şu an birçok oyuncum bugün sakatlandı. Çok fazla rotasyon yaptık. Gökhan Sazdağı'na ayrı parantez açmak istiyorum. Bu sene onu takım kaptanlarından biri yaptık. Henüz kendisine açıklamadık ama buradan duymuş olsun. Onunla konuştum, müthiş bir çıkış yakalıyor. Futbolumun son döneminde benim takım arkadaşımdı. Ona çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Yedinciye de bir kupa verilmeli bence"

Çağdaş Atan, "Taraftar bugün biraz fazla duygulandırdı. Onlarla artık bütün olduk. Olumsuzluklardan bile keyif almaya başladık. Galatasaray harika bir takım. Şampiyon kadronun üzerine iyi oyuncular ekleyerek çıtayı yükselttiler. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir ve Adana Demirspor... Bütçe olarak üst seviyede olan takımlar. Bu altı takımın arkasına gelen takımın Anadolu şampiyonu olacağını düşünüyorum. Yedinciye de bir kupa verilmeli bence" dedi.

İlgini Çekebilir
"Kazanma isteği görmezsek oyuncular bizimle olmayacak"
Habere Git

"Batağın içinde gibi kulüp ama yönetim çıkarmaya çalışıyor"

Maçın ardından taraftar ile yaşadığı duygusal anlar hakkında konuşan Çağdaş Atan, "Şu anda çok duygulanıyorum. geçen sezon bittiğinde bu durum çok zordu. Kolay pes etmek istemedim. Kayserispor taraftarı için... Her yerde beni çok desteklediler. Onlar için savaşıyoruz. Kayseri gerçekten büyük bir şehir. Biraz batağın içinde gibi kulüp ama gerçekten yönetim ve şehrin büyükleri bizi o batağın içinden çıkarmaya çalışıyor. Daha ligin ilk maçı, hiçbir şeyi başarmadık. İstanbulspor maçı var önümüzde" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler