CANLI| Fatih Karagümrük- Trabzonspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

29.10.2023 - 13:29 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 17:54

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Karşılaşmanın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi aranan detaylar haberde.

CANLI| Fatih Karagümrük- Trabzonspor Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını gibi merak edilen detaylar haberde.

Fatih Karagümrük- Trabzonspor maçı kanalı ve saati

29 Ekim Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Karagümrük - Trabzonspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

CANLI ANLATIM | Karagümrük-Trabzonspor

GOL İPTAL | 82' Karşılaşmanın 82. dakikasında Trabzonspor, Paul Onuachu ile golü buldu ancak hakem Ali Şansalan, kaleci Emre Bilgin'e faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti.

71' Trabzonspor'da ceza sahası içine giren Enis Bardhi, sert vurdu ancak top yandan auta gitti.

64' Arka arkaya kurtarışlar Uğurcan Çakır'dan. Bu kez ceza sahası dışından Eysseric şutunu çekti ancak Uğurcan Çakır gole izin vermedi. 

63' Fatih Karagümrük gole yaklaştı. İstanbul ekibinde Güven Yalçın'ın kafa vuruşunu Uğurcan Çakır son anda çıkardı.

59' Maçtaki ilk isabetli şut Karagümrük forması giyen Feghouli'den geldi. Cezayirli yıldızın çektiği şut kaleci Uğurcan Çakır da kaldı.

58' Trabzonspor'da Mendy, Eysseric'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

52' Trabzonspor'da Eren Elmalı'nın şutu üstten dışarı gitti.

50' Karagümrük'te Levent Mercan'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş üstten dışarı gitti.

47' Trabzonspor'da Edin Visca'nın çaprazdan yaptığı sert vuruş üstten auta gitti.

Karagümrük-Trabzonspor maçının ikinci yarısı başladı.

İlk yarı sona erdi: 0-0

43' Karagümrük'te Feghouli, Fountas'a yapığı faul sonrası sarı kart gördü.

41' Trabzonspor'da Edin Visca, ceza sahası içine giren Paul Onuachu'yu gördü. Yıldız oyuncu kalecinin üzerinden aşırtma denedi ama top auta gitti.

GOL İPTAL | 38' Fatih Karagümrük, karşılaşmanın 38. dakikasında Güven Yalçın ile golü buldu ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Hakem Ali Şansalan, VAR incelemesi sonrası da kararını değiştirmedi ve ağlarına giden top gol değeri kazanmadı 0-0.

29' Trabzonspor'da Batista Mendy'nin çok uzak mesafeden çektiği şut direkten döndü. Dönen topta Onuachu topu dışarı vurdu ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

26' Trabzonspor'da Fountas, topu kontrol etmeye çalışırken yerde kaldı. Yunan oyuncu tedavisi yapıldıktan sonra oyuna devam etti.

20' Trabzonspor'da Eren Elmalı'nın yaptıpı ortaya ceza sahası içinde Onuachu iyi yükseldi kafa vuruşunu yaptı ancak top yandan auta gitti.

15' Trabzonspor bir kez daha gole yaklaştı. Onuachu'nun ceza sahası içine yaptığı ortada top Edin Visca'ya çarpıp auta gitti.

9' Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın'ın şutu auta gitti.

2' Trabzonspor maça hızlı başladı. Bordo-Mavili takımda Fuantas'ın ortasında Onuachu topa dokunamadı ve daha sonra Eren Elmalı'nın şutu dışarı gitti.

Maç başladı

Karagümrük'te 4 eksik

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak VavaCars Fatih Karagümrük, 4 oyuncusundan yaralanamayacak.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Sakatlıkları devam eden oyuncularımız Kevin Lasagna, Ryan Mendes, Flavio Paoletti ve Matias Dituro Trabzonspor maçı kadrosunda yer almayacaklardır." ifadeleri kullanıldı.

ilk 11'ler

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Nazım Sangare, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Can Keleş, Feghouli, Eysseric, Güven Yalçın.

Trabzonspor: Uğurcan, Denswil, Baniya, Eren, Mehmet Can, Berat, Mendy, Abdülkadir, Trezeguet, Visca, Onuachu

Trabzonspor'da kimler eksik?

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Orsic, Bakasetas, Fernandez ve Hüseyin Türkmen'i yanı sıra Kourbelis, maç kadrosuna alınmadı. Maç öncesi de Trezeguet sakatlandı ve Fountas onun yerine 11'e dahil edildi.

Senin için hazırladığımız haberler