CANLI | Galatasaray- Kasımpaşa Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

03.11.2023 - 15:37 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 21:54

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın kanalı, ilk 11'leri ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI | Galatasaray- Kasımpaşa Maçını Canlı İzle (Maç Linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında bugün Galatasaray taraftarı önünde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın ilk 11'leri merak konusu olurken kanalı ve linki de araştırılmaya devam ediyor. İşte Galatasaray-Kasımpaşa maçı canlı anlatım dahil detaylar...

Galatasaray- Kasımpaşa: 2-0 Canlı Anlatım (İkinci yarı oynanıyor)

  • 1' Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.
  • 10' Ziyech'in güzel pasında Kerem, Zaha'yı gördü, Fildişili yıldız sol çaprazdan rakibinden sıyrılıp sert vurdu ancak üstten aut.
  • 14' Mamadou Fall savunmayı delerek ilerledi, bir anda Muslera'yla karşı karşıya kaldı ancak Uruguaylı eldiven gole izin vermiyor.
  • 17' Kerem Aktürkoğlu arka direkte bomboş durumdaki Mauro Icardi'ye pasını çıkardı. Icardi'nin şutunda top yandan dışarı gitti. Sonrasında ofsayt bayrağı kalktı.
  • 33' Zaha kaleyi cepheden gören bir noktadan sağ ayağıyla sol köşeye vurdu ve kaleci Gianniotis çaresiz. Galatasaray 1-0 önde.
  • İlk yarı sona erdi
  • İkinci yarı başladı.
  • 51' Ziyech derin oynadı, Icardi topukla bırakmak istedi, savunma kayarak müdahele etti, top Zaha'ya geldi, yıldız oyuncu net vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 2-0.
  • 54' Aytaç korneri kullandı, ceza alanında iyi yükselen Omeruo kafayı vurdu ve farkı yeniden 1'e indirdi.
  • 55' Fall'la girdiği mücadele sonrasında dirseğine darbe alan Fernando Muslera yerde. Urguaylı eldiven oyuna devam edemiyor, Günay Güvenç oyunda. 

Galatasaray- Kasımpaşa maçı kanalı ve saati

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında bugün sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

İşte Galatasaray-Kasımpaşa ilk 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi
  • Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Ben Ounnes, Gökhan, Hajradinovic, Aytaç, Gomis, Fall, Ngoy

9 maçta galibiyet

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 9 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'u mağlup etti

21 maçtır evinde yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 21 maçta mağlup olmadı. Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 21 maçı kaybetmedi. Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 19 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Fernando Muslera sarı kart sınırında

Uruguaylı kaleci, bugün oynanacak maçta sarı kart görmesi durumunda 12. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

39. randevu

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde 38 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 24 kez sahadan galip ayrılırken, Paşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta kazanan taraf çıkmadı. Aslan’ın 75 golüne, Lacivert-Beyazlılar 38 golle yanıt verdi. Geçen sezon oynanan karşılaşmaları Galatasaray 3-2 ve 1-0’lık skorlarla kazandı.

Galatasaray - Kasımpaşa maçının VAR hakemi Alper Ulusoy

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, bugün Kasımpaşa’yı ağırlayacak. RAMS Park’ta oynanacak saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Mücadelede VAR koltuğunda Alper Ulusoy, AVAR’da Mustafa Öğretmenoğlu ile Süleyman Özay görev yapacak.

En az gol yiyen takım

Galatasaray, ligde oynadığı 10 müsabakada kalesinde 5 gol gördü ve bu performansıyla Fenerbahçe ile birlikte en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Aslan, bu 10 mücadelenin 6’sında da kalesini gole kapadı.

Senin için hazırladığımız haberler