Galatasaray - Keçiörengücü Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

22.12.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 22:58

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Keçiörengücü karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Galatasaray - Keçiörengücü maçının canlı izle linki haberimizde.

Galatasaray - Keçiörengücü Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı devam ediyor. Galatasaray, NEF Stadı'nda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nü ağırlıyor. Dünya Kupası arasının ardından ilk resmi müsabakasına çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu maçtan galibiyet çıkararak Son 16 Turu'na yükselmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası performansı

Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig'in 13. sırasında tamamlayan Galatasaray, bu sene Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Tur'dan dahil oldu. Bu turda Kastamonuspor'u, 4. Tur'da ise Ofspor'u elemeyi başaran Okan Buruk ve öğrencileri, adını 5. Tur'a yazdırdı.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası maç sonuçları

  • Galatasaray 7-0 Kastamonuspor
  • Galatasaray 2-1 Ofspor

Keçiörengücü'nün Türkiye Kupası performansı

Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Tur'dan katılan Keçiörengücü, Diyarbekirspor'u, 4. Tur'da ise Bulvarspor'u geçti. Böylece Başkent temsilcisi, 5. Tur'da Galatasaray'ın rakibi oldu.

Keçiörengücü'nün Türkiye Kupası maç sonuçları

  • Keçiörengücü 4-1 Diyarbekirspor
  • Keçiörengücü 4-2 Bulvarspor

Galatasaray - Keçiörengücü maçının tarih ve saati

Galatasaray ile Keçiörengücü arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı 22 Aralık 2022 Perşembe günü, saat 21.00'de başlayacak.

Galatasaray - Keçiörengücü maçını canlı yayınlayacak kanal

Galatasaray - Keçiörengücü maçı A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Keçiörengücü 11'i

  • Galatasaray; Muslera, Dubois, Emin Bayram, Nelsson, Van Aanholt, Torreira, Berkan, Mata, Rashica, Barış Alper, Seferovic 11'i ile sahaya sürecek.

 

  • Keçiörengücü'nün takımı; Metin, Erhan, Haşim, Erkam, Batuhan, Mikail, Muhammed, Aykut, Bardhi, Olawoyin, Melih 11'i ile sahaya sürecek.
Senin için hazırladığımız haberler