Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

15.01.2023 - 17:10 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 21:10

Süper Lig'de Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar...

Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçının Canlı Yayın Bilgisi ve Maç Linki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sonuna gelindi. Ligin 19. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Galatasaray ile liderlik yarışında olan Sarı-Lacivertliler, düşme hattının yakınlarında bulunan Gaziantep deplasmanında 3 puan hedefliyor.

CANLI ANLATIM

MAÇ SONA ERDİ | Gaziantep FK 1-2 Fenerbahçe

GOL | Fenerbahçe aradığı golü sonunda buldu. Ceza sahası içine giren Enner Valencia, kaleci Günay'ın uzanamayacağı köşeye topu yolladı ve skoru 2-1'e getirdi.

89' Fenerbahçe, Enner Valencia ile gole yaklaştı ancak Ekvadorlu oyuncu kötü bir vuruş yaptı.

88' Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Rossi'nin yaptığı ortaya kafa vuruşunu yaptı ancak top üstten auta gitti.

83' Fenerbahçe'de Arda Güler, Crespo yerine oyuna dahil oldu. 

81' Fenerbahçe'de Alioski oyundan çıkıyor, Serdar Dursun sahaya dahil oldu.

70' Gaziantep FK'da 70. dakikada Arao'ya faul yapan ve yaptığı faulden sonra topa vuran Angelo Sagal ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Kırmızı kart gören Sagal, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

67' Fenerbahçe'de Batshuayi kaleci Günay ile karşı karşıya kaldı ancak kaleci topu kornere çeldi. Kanarya'da King'in vuruşunu bir kez daha Günay çıkardı.

66' Gaziantep FK bir kez daha gole yaklaştı. Sagal'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut yandan auta gitti.

GOL | 55' Gaziantep FK aradığı golü 55. dakikada buldu. Kırmızı-siyahlı takımda ceza sahasında topla buluşan Stelios Kitsiou , sert ve yerden düzgün bir vuruş yaparak kaleci Altay Bayındır'ı avladı 1-1.  

53' Fenerbahçe Enner Valencia ve Emre Mor ile gole yaklaştı ancak Gaziantep FK savunması son anda araya girip golü engelledi.

49' Fenerbahçe Batshuayi ile gole yaklaştı ancak Belçikalı oyuncudan kötü bir vuruş geldi.

46' Gaziantep FK'da Papy Djilobodji, Batshuayi'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

İkinci yarı başladı.

İLK YARI SONA ERDİ

45+1' Fenerbahçe Batshuayi ile skoru 2-0 yaptı ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

45' Gaziantep FK bir kez daha gole yaklaştı ancak bu kez Ferdi Kadıoğlu topu kornere çeldi.

40' Gaziantep FK'da Lazar Markovic'in ceza sahası içinden yaptığı kafa vuruşu yandan auta gitti.

27' Gaziantep FK, Sagal ile bir kez daha gole yaklaştı ancak Altay yine gole izin vermedi.

23' Gaziantep FK'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Sagal kafa vuruşunu yaptı kaleci Altay Bayındır müthiş çıkardı.

21' Enner Valencia'nın ceza sahası dışından çektiği sert şut direğin hemen yanından auta gitti.

18' Gaziantep FK'da Maxim, Alioski'ye yaptığı faul sonrası hakeme itirazları sonucu sarı kart gördü.

15' Fenerbahçe, Emre Mor ile gole yaklaştı ancak Antep savunması gole iizn vermedi.

GOL | 8' Fenerbahçe'de Enner Valencia, Gaziantep FK savunmasının hatasını affetmedi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

7' Fenerbahçe'de Emre Mor, Stelios Kitsiou'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

5' Gaziantep FK'da Markovic ceza sahası dışından şutunu çekti kaleci Altay aynı güzellikte çıkardı. Ancak öncesi ofsayt.

4' Gaziantep FK, Markovic ile gole yaklaştı ancak Fenerbahçe savunmasında Attila Szalai gole izin vermedi.

Maç başladı.

11'ler belli oldu

  • Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Jevtovic, Halil İbrahim, Ertuğrul, Figueiredo, Sagal, Maxim, Markovic, Merkel, Kitsiou

  • Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Crespo, Arao, Mert Hakan, Emre Mor, Valencia, Batshuayi
İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de flaş Miguel Crespo gelişmesi!
Habere Git

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının tarih ve saati

Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçı 15 Ocak 2023 Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, Kalyon Stadyumu'nda oynanacak.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçını canlı yayınlayacak kanal

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin eksikleri

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Joao Pedro, Gaziantep FK deplasmanında forma giyemeyecek. Ayrıca Galatarasay maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle oyundan ihraç edilen ve 2 maç cezası onanan İrfan Can Kahveci, bu maçta oynayamayacak.

Fenerbahçe'nin sarı kart sınırındaki oyuncuları

Fenerbahçe'de zorlu Gaziantep FK deplasmanı öncesinde  Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo sarı kart sınırında yer alıyor. Gaziantep FK maçında sarı kart görmeleri halinde Ümraniyespor maçında forma giyemeyecekler.

Gaziantep FK'nın eksikleri

Fenerbahçe'yi kendi sahasında konuk edecek olan Gaziantep FK'da Abdülkadir Bardakçı sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Kırmızı-siyahlı ekipte kart cezalı oyuncu bulunmuyor.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının hakemleri

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Yardımcı hakemler ise Serkan Olguncan ve Cem Özbay olacak. Dördüncü hakem olarak Mert Güzenge görev alacak. VAR koltuğunda Mete Kalkavan, AVAR'da Mustafa Öğretmenoğlu ve Esat Sancaktar oturacak.

7. randevu

Spor Toto Süper Lig'de 4. sezonunu geçiren Güneydoğu temsilcisi, sarı-lacivertliler ile toplamda 6 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 4'ünü Fenerbahçe 2'sini ise Gaziantep FK kazandı.

Gaziantep FK'nın ligdeki durumu

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 17 maçın 4'ünü kazanırken, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 19 puan toplayan Erol Bulut ve öğrencileri, ligin 12. sırasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin ligdeki durumu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 17 maça çıktı. Sarı-Lacivertli takım Jorge Jesus önderliğinde 11 galibiyet aldı. 2 kez berabere kalan takım, 4 defa sahadan yenilgi ile ayrıldı. Fenerbahçe, topladığı 35 puan ile Galatasaray'ın arkasında, 2. sırada yer aldı.

Bein Sports'u izlemenin yolu

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı beIN SPORTS 1 kanalında yayınlanacak. Bein Connect ile TOD TV birleşti. Bilgisayarınızdan www.todtv.com.tr adresine girerek 100'den fazla TV kanalını izleyebilir, ayrıca 1000'lerce içeriğe, dilediğiniz yerden erişip, dilediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Canlı kanallarda yayını durdurabilir, isterseniz 12 saat geriye gidebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler